Samsung Telefon Watch 6 Astro Geri Tuşu Zor Basıyor

06 Ağustos 2024 01:26

28.07.2024'de Samsung Galaxy watch 6 astro akıllı saat aldım. Aldığım günden bu yana geri tuşu zorlanarak basıyor tik tik sesi gelmiyor saati kullanmaktan soğudum. İade ya da değişimini talep ediyorum servise bırakacağım, ne zaman Samsung ürünü alsam mutlaka bir sorunla karşılaşıyorum şans mı yoksa hep mi sorunlu ben anlamış değilim.

Ahmet
Ahmet
09 Ağustos 2024 18:28

Her zaman olduğu gibi Samsung beni yine şaşırtmadı ben yine En büyük hatayı yaparak bu Samsung'a bulaştım saatimi teslim ettim 3 iş günü serviste kaldı ve değişim talebimi iptal ettiler gerekçe her zaman olduğu gibi bir sorun yok test edildi yazılım atıldı muhabbeti arkadaş tuş çalışmıyor diyorum yazılım atıldı deniliyor ya o tuşla yazılımın Ne ilgisi var bu bir bir kere olsun da müşterinin yanında olun ya bir kere olsun müşterinin yanında olun tuşta sorun olduğu apaçık belli geri tuşu zor basıyor işlevini görüyor mu görüyor ama zor basıyor tık tık sesini duymuyorsun ya bu saat Bende bu sorunu veriyor da üç gün sizde kaldı Hiç mi vermedi Yani hiç mi denk gelmedi illaki geldi ama siz her zamanki gibi aynı şeyi yaptınız beni yine şaşırtmadınız yıllar geçse de aynı Samsung'sunuz ama Allah şahidim olsun bu son inan Allah'a bu son bir daha Samsung'un yanından dahil geçersem Ben de insan değilim

Faruk sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2024 16:01
Samsung Watch Ve Telefon Uyum Sorunu
Betül sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2024 12:59
Osman sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2025 14:25
suya-dayanikli-saatin-su-almasi-sikayeti-1.pdf
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2024 20:28
Samsung Watch 6 Bağlantı Sorunu
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

13 Temmuz 2024 18:57