Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung SMS Kelime Filtreleme / Engelleme

25 Nisan 2024 22:03

Samsung S23 telefonu birkaç gün önce aldım. SMS filtreleme (kelime ile engelleme) özeliğini üç gündür bulamıyorum ve bu esnada bana kumarhane sitelerinden 10'larca mesaj geldi ve gelmeye devam ediyor. Telefon numaramı 1995 senesinden beri kullanıyorum. Birkaç sene önce, tanımadığım bir kişi kumarhane sitelerinden birine kayıt yaptırırken numaramı kulanmış ve o gün bugündür, ancak kelime ile engelleme yaparak, haftada bir-iki mesaja düşürmüştüm. Üç gündür gelen mesaj sayısı onlarca ve durduramıyorum. Topu topu 90-100 kelime ile filtreleyerek kabul edilebilir seviyelere gelmişken, bu vahim durum katlanılmaz. Çaresi yok ise, lütfen iletin, Huawei'ye geri dönmek durumundayım. Gerçek mesajlara ulaşamaz hale geldim üç günde.

Serhat
Serhat
26 Nisan 2024 10:49

Birkaç dakika önce Samsung tarafından arandım, 8 dakika 32 saniye boyunca süslü kelimeler ve matbu kelamlar ile, sorunun an itibarı ile Samsung platformunda çözümsüz olduğunu dinledim. Kendilerinden talebim, görüşme kaydının ilgili ve yetkin birimler ile paylaşılması yönünde oldu. Umutlu değilim. Bu özelliğin kendileri için önemli olduğunu düşünen potansiyel alıcıların, internet platformundan edindiğim bilgiler ışığında (tüm diğer markalarda, Android işletim sistemleri kullananlar da dahil olmak üzere hepsinde çalışıyormuş), başka bir markaya yönelmeleridir, araştırmanızı tavsiye ederim.

Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Samsung Akıllı Telefon A23

30 Ağustos 2023 20:29
Ender sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 00:13
Samsung  S23 Şebeke Sinyal Sorunu!
Samsung  S23 Şebeke Sinyal Sorunu!

Samsung İnternet Bağlantı, Şebeke ve Kopma Sorunu

22 Ağustos 2023 06:43