İbrahim sonuçtan çok memnun

Samsung Telefon Samsung S23 FE İle Yaşadığım Şarj Ve Isınma Sorunları

13 Eylül 2024 16:25
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Son gelen güncellemelerden sonra ısınma sorunu ve şarj sorunu ortadan kalktı hiçbir şekilde problem yaşamıyorum umarım bundan sonra da sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edeceğim. Teşekkürler...”

Yaklaşık olarak 8 gün önce aldığım Samsung S23 FE telefonu hakkında memnuniyetsizliğimi belirtmek için yazıyorum. Şimdi size konuyu şöyle aktaracağım: Aldığım telefon, aldığım günden beri şarjdan çıkaramıyorum. Sabah 7'de işe giderken çıkardığım telefonumun şarjı, yaklaşık olarak saat 14.00 gibi bitmekte. Ortalama günlük kullanımda, sadece haber okuma ve Instagram'da gezinme ile saat 2 gibi şarjım bitiyor. 7 saatten fazla telefonumun şarjını kullanamadım. Ortalama kullanımda dikkat ettiğim bir sıkıntı da telefonun 10-15 dakikalık bir Instagram veya YouTube gezinmesinde çok rahatsız edici ısılara ulaşması. Bu ısılar 40-45 dereceyi bulmakta ve rahatsız edici seviyeye ulaşmakta. Örneğin, 15 dakika Instagram'da gezindiğimde telefonumu cebime koyduğumda ki ısı ve yanmayı bacağımda hissediyorum. Bu da çok rahatsız edici bir durum. Yaklaşık olarak 10 yıldır Samsung kullanıcısıyım, böyle bir Samsung telefon ne gördüm ne de kullandım. Bu sıkıntılarımı belirtmek için Samsung müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim. Uzaktan yardım aldım ama bu sıkıntılar bir türlü giderilmedi. Normal bir durum olduğu söylendi ve bana telefonumu garantiye göndermem söylendi. Garantiye göndermeyi düşündüm ama biraz araştırma yaptığımda, garanti servisinin hiçbir şekilde çözmediğini ve tamamen her şeyin normal olduğunu söylediklerini gördüm. Bunu en iyi Şikayetvar platformundaki şikayetleri okuduğunuzda anlayacaksınız ve bu sıkıntıdan dolayı garantiye göndermekten vazgeçtim. Bu sıkıntının giderilmesini beklemekteyim. Nasıl çözüleceğini merakla bekliyorum. Büyük ihtimalle işlemci kaynaklı ısınma ve şarj sorunu diye düşünüyorum. Telefon ısındığı için şarjının da çabuk bittiğini düşünüyorum. Belki bir güncelleme ile sıkıntıyı çözerler diye beklemekten başka yapabilecek hiçbir şeyimiz yok. En azından yeni alacak arkadaşlara tavsiyemdir: Biz böyle bir can sıkıcı durumla mücadele içindeyiz, siz de dertsiz başınıza dert açmayınız.

13 Eylül 2024 18:38 (Şikayetten 2 saat sonra)

24 Ocak 2025 12:57

Emre
Emre

Bilerek planlı Eskitme yapıyorlar bilinçli yapılan bir şey Samsung markadan çok öte yolsuzluk adını almış artık

Samet
Samet

Kaç saat açık ekran süresi alıyorsun kaç saat kapalı ekran süresi alıyorsun Bende memnun değilim şarj konusunda 7 saat açık ekran süresi var ben daha 6 saat ekran süresine ulaşamadım

Tamer
Tamer

Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüldü nu sizin sorununuz. Samsung arkasında durdumu cihazının

İbrahim

Hayır sorun düzlemdi kendi çapımda sorunu daha aza indirdim 60 hz ekran çözünürlüğünde alırsınız sorun biraz daha azalıyor ısınma azalıyor ve telefonun şarj 2.3 saat artıyor ama sorunum tam anlamıyla çözümü yok büyük servisi aradım uzaktan bağlantı kuruldu telefonuma ayarları kontrol edildi hiçbir sıkıntı olmadığı söylendi Bence Samsung'da yakışmayan ve telefon kısa vadede sorun çıkarmayacaktır büyük ihtimalle ama uzun vadede düşündüğünüz zaman ısınmadan dolayı pil ömrü kısalacak ve telefon kapağı ısınmadan dolayı aralanacak Aynı sorunları Biz daha önce s21 fan Edition'da yaşadık Hatta s21 Fe internet ve şebeke olmasına full çekmesine rağmen bağlantı sorunları yaşadık telefon bağlanmıyordu İnternete girmiyordu wi-fi de sıkıntı yaşamıyorduk ücresel Mobil'de yaşadık Sırf bu yüzden telefonu değiştirdim ısınma sorunları oldu Ama gördüğüm kadarıyla değişen hiçbir şey yok sanırım bu telefonu da satıp Samsung harici başka bir telefon kullanacağım olasılıkla işlemcinin performansı ile alakalı sorun.

30 Kasım 2024 19:07

Samsung S23 Fe Hızlı Şarj Bitmesi Ve Aşırı Isınma Sorunu

14 Temmuz 2025 23:02
Şiar sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 18:54