Samsung Telefon S24 Ultra Ve Şarj Cihazı Uyumsuzluğu!

11 Ekim 2024 11:31

Samsung S24 Ultra cep telefonum için Media Markt'tan orijinal Samsung şarj adaptörü ve kablosu aldım. İki buçuk aydır hiçbir sorun yaşamadım. Ta ki düne kadar. Şarj aleti benim telefonumu şarj etmiyor ancak diğer herhangi bir cihazı şarj ediyor. Aynı şekilde başka şarj cihazları da benim telefonumu şarj edebiliyor. Yani anlayacağınız telefonumla kendi şarj cihazı küstüler. İlk defa böyle bir şey deneyimliyorum, şaşırmış durumdayım. Telefonda mı sıkıntı var yoksa şarj aleti mi sıkıntılı anlayamıyorum, replika ürünler değil hepsi faturalı orijinal ürünler. Çözüm bulunmasını istiyorum.

11 Ekim 2024 14:06 (Şikayetten 2 saat sonra)

Osman
12 Ekim 2024 08:44

Ad soyad ve iletişim bilgilerim şikayet var vasıtası ile size iletilmiyor mu?

14 Ekim 2024 11:02

Değerli Müşterimiz, Sizinle iletişime geçebilmemiz için cevapla alanından telefon ve isim soy isim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Çözüm merkezimiz kısa sürede tarafınıza ulaşacaktır. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

15 Ekim 2024 09:55

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Mmt

Sorun çözüldü mü bende de aynı sorun var?

13 Kasım 2024 12:55

28 Aralık 2023 15:13