Samsung Telefon S23 Ultra Ses Gitmiyor

21 Ocak 2024 21:10

Samsung s23 yeni güncellemeden sonra, gelen veya giden arama esnasında sesim karşı tarafa gitmiyor. Görüşme ekranındaki hoparlöre aç kapa yapınca sorun düzeliyor. Bıktım, usandım; çok can sıkıcı bir durum. Bir dünya para verdik, sorun yaşıyoruz. Sıfır kutulu üründen bu şekilde bir sorunla karşılaşmak Samsung'a hiç yakışmadı. Acilen çözüm beklemekteyim.

22 Ocak 2024 08:40 (Şikayetten 11 saat sonra)

04 Şubat 2024 23:59

Samsung yetkilileri aradılar, bana tel sıfırlamamı söylediler, bunu denedim, ancak telefonumdaki sorun devam ediyor. Yeni aldığım ve bir dünya para verdiğim S23ultra telefonumu ne yapacağımı bilemiyorum, eski bir Samsung kullanıcısı olmamam rağmen pişman oldum diyebilirim.

Yorumlar (8)

S23 de aynı sorunu yaşıyorum telefonu parçalamak geliyor insanın içinden

Ozcan

Aynı sorun arkadaşımda da var oda akıllı saat uygulamasını telefondan silerek çözmüş 15 gündür kullanıyor bir sorun yokmuş saat ve tel eşleştirmeyi iptal etmiş siz saat kullanıyormusunuz akıllı saat eğer kullanıyorsanız bir de eşleşmeyi iptal edip öyle deneyin eğer olmazsa eski surum olan androisld 13 geri dondurun serviste

Ozcan

Servise götürüp tekrar bir önceki sürüme çevirin ben öyle yaptım ve yeni güncellemeyi yüklemiyorum Android 14 du bende sorun çözüldü tekrar Android 13 geri yukletince

Ozcan

Merhaba Google store dan Google arama menunusunu indirin ve varsayılan olarak yapın sorun düzeliyor. Yeni yazılımda Samsung arama menusu gelen aramalarda çakışıyor bu yüzdende ses problemi oluyor bende ve ark aynı sorunlar vardı bu şekilde cizduk sorunsuz kullanıyorum

Uğur

Hayırlı geceler bunu nasıl yapabilirim

Ozcan

Bende bağlantı yok ben müşteri hizmetlerini arayıp servise yönlendirmesini yaptım telefonun ve oradaki çalışan personele rica ettim Android 13 e çevirmelerini istedim onlarda kırmadı ve eski sürüme geri cevirdi sorun düzeldi 5 aydır sorun yok

Uğur

Bağlantı yazsanız direk yapsak yaşlıyız anlamıyoruz... Destekleriniz için teşekkür ederiz

Karadayı

Özcan bey yardımınız için teşekkür ediyorum ancak tam anlayamadım biraz daha detaylı anlatabilir misjniz

13 Ocak 2024 22:43
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 09:37

06 Mart 2024 19:00