Samsung Telefon Arama Yaparken Üst Hoparlörden Ses Geliyor

17 Eylül 2024 12:33

WhatsApp'ta arama yaparken üst hoparlörden tuhaf elektrik sesi gibi efekt gibi bir ses geliyor. Cihaz s23 fe başka uygulamalarda olmuyor ve aşağıdaki hoparlörden gelmiyor sadece üst hoparlörden geliyor sizce neden şarkı dinlerken falan olmuyor ve cihaz 2 haftalık Samsung WhatsApp'tan kaynaklı olabilir diyor başka s23 fe kullananlarda oluyor mu lütfen cevap verin?

17 Eylül 2024 16:21 (Şikayetten 3 saat sonra)

20 Eylül 2024 10:32

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Nurcihan

Evet aldığımız Samsung s23 fe bizde şarj hoparlör dahil sorunlu çıktı serviste arkasında durmadı. Bu telefonlarda genel sorun olduğunu düşünüyorum ama Samsung firmasının bu kadar küçük davranış sergilemesi üzerine dava hakkımızı kullanmalıyız.

Samsung S23 Fe WhatsApp Ses Kesikli Gelmesi

03 Ağustos 2024 22:02
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2024 22:01

Samsung S23 FE'de Görüntülü Konuşma Sesi Problemi