Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Samsung TAB S7 Fe Kalem Ucu Temassızlık Sorunu!

25 Aralık 2023 23:10
25 Aralık 2023 17:10

Ürünümü 3 ay önce aldım. Ders notları için kullanmak için s pen kalemi kullanıyordum ancak yaklaşık 1 haftadır temassızlık var ve yazi yazarken vs kullanamıyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ayarları sıfırlamama rağmen bir değişiklik olmadı. Servise göndersem sınavlarıma nasıl çalışacağım. Bilseydim iPad alırım. En azından ürünlerini hemen temin edip yenisini gönderiyorlar. Bu şekilde müşteriler mağdur olmuyor. Ama Samsung mağdur etti. Maalesef ürünü beğenmedim.

26 Aralık 2023 09:04 (Şikayetten 9 saat sonra)

26 Aralık 2023 10:14

Bugün arama ile ulaştılar. Ancak kesinlikle sorunum çözüme ulaşmadı. Samsung mağdur etti. Bu markadan almamanızı önerir im. Servise gönderince tabletteki tüm bilgiler silinecek. Yedekleyecek teknolojik cihazım yok. Mağdur ettiğiniz için teşekkür ederim.

30 Aralık 2023 19:35

Günlerdir yedek uç gönderme talebinde bulunurlar diye bekledim. Ama yardımcı olmadılar. Eğer almayı düşünen var ise bunları göz önün de bulundurun. Çok yoğun kullanmama rağmen kalem ucum temassızlık yapıyor ve firma yedek göndermedi.

12 Temmuz 2025 00:52
Samsung S7 FE Tabletinde Performans Ve Donanım Sorunları
Samsung S7 FE Tabletinde Performans Ve Donanım Sorunları
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Tabletim Kendi Kendine Tıklıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

11 Kasım 2025 10:33