Refik sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra'nın Su Geçirmezlik Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

24 Kasım 2024 13:18

Samsung s24 Ultrayı Ocak 2024'te aldım. Çok güzel ve dikkatli kullanmama rağmen 10 ay sonra şarj ederken nem uyarısı hatası alıyorum. Samsung çağrı merkezinden almış olduğum destek sonucunda bütün yapılacak işlemleri yaptığım halde sorun çözülmedi. Su geçirmez özelliği olan bu telefona nem geçermi arkadaş. Ne saçma bir sistem yapmışlar. Aldığım için çok ama çok pişmanım. Şimdi kablo takmıyorsun yedekleri bile alamıyorsun ben ne yapacağım şimdi. Yazık çok yazık. Temassız şarj için powerbank aldım. Ama daha uzun sürede şarj ediyor. En sonunda Tüketici Mahkemesi'ne dava açacağım. Binlerce liraya sattıkları cihaz çöp çıktı. Memurum cihazı su parkında kullanmıyorum. Gözümüz gibi bakıyoruz sonuç bu. Ben bu durumdan şikayetçiyim.

25 Kasım 2024 11:14 (Şikayetten 21 saat sonra)

28 Kasım 2024 09:30

Değerli müşterimiz, İletişim bilgilerinizi paylaşmadığınız için size ulaşamadık. Canlı destek hatlarımıza ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla Samsung Electronics Türkiye

Dilara
Dilara

Geçti mi hocam veya ne yaptınız benimkinde aynısı oldu aynı uyarıyı verip duruyor

Mehmet sonuçtan çok memnun

05 Haziran 2024 16:53