Samsung S24 Ultra İle Instagram'da Sürekli Donma Sorunu

09 Temmuz 2024 18:21

Kullanmakta olduğum Samsung S24 Ultra'da, aldığım günden bu yana Instagram'da yaklaşık 10 dakika Reels ve videoları izlediğim zaman videolar donmakta ve yavaşlamakta. Instagram'dan çıkmadıkça düzelmiyor. Cihazı yaklaşık 5 aydır kullanmama rağmen bu şekilde hatalar veriyorsa, verdiğim paraya değmeyecek bir ürün.

09 Temmuz 2024 18:27 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Yorumlar (7)

İsmail
İsmail

Daha önce modem olarak wi-fi 5 modemi kullanıyordum Instagram'da Reels videolarında Herhangi bir sorun çıkmıyordu. Ancak modemimi wi-fi 6 ya yükselttim şu anda Reels videolarım resmen duruyor uzun bir süre bekliyor, Ondan sonra devam ediyor veya bazen de hiç devam etmiyor, resmen takılıp kalıyor. Wi-fi 6 ile çalışan Samsung tabletim var Onu da bu Sorun yaşanmıyor test ettim sorun sadece s24 ultrada. Sorunun en kısa zamanda giderilmesini Samsung yetkililerinden rica ediyorum.

Ast

Instagram Lite indirdim bir süre sonra normal Instagramı indirdim donma problemi ortadan kalktı ama Instagram Lite ı silmedim ne olur ne olmaz diye

Instagram Lite'I indirdim sorun çözüldü

Bende de aynı sorun var inş çözülür

Daghan
Daghan

Bende de aynı problem var atik çözsünler bu sorunu

Merhaba ben de 2 aya yakin bir süredir s24 Ultra kullanıyorum ama Reels videoları artık rahatsız edecek derecede donuyor artık bir şekilde yardımcı olabilir misiniz

Ramazan
Ramazan

Bende de aynı telefon ve aynı sorun var

13 Aralık 2024 23:52

S24 Ultra İle Instagram Reels Donma Sorunu