İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Ultra Aşırı Isınma Sorunu

19 Aralık 2024 09:04

18 Şubat 2025 21:46

Ben 1 yıla yakındır Samsung Galaxy S24 Ultra kullanıcısıyım. Daha önce aşırı ısınma sebebinden buradan da bir şikayette bulunmuştum. Şimdi 1 şikayet daha ekliyorum. Sanırım bu ısınmadan kaynaklı arka kapağın alt köşesinden başlayıp yukarı doğru bir kalkma söz konusu. Resim ve videolar ekte var. Dünya kadar para verip aldığım telefon benim Samsung firmasından nefret ettirdi. Ben S25 Ultra almayı düşünürken şimdi de bu sorun var. Ben bir daha kimseye öneride de bulunmam Samsung telefon da almam. Koskoca Samsung gözümden düştü. Bu sorunu araştırdım hem ısınma hem bu sorun bir çok kişide oluşmuş. İsteyen Google dan araştırabilir. Amiral gemisi bir telefonu bu fiyata alıp bu kadar kolay yıpranması... Ben hiç kılıfsız da kullanmadım. Eminim beni arayacaklar ve servis diyecekler. Göndereceğim, sonuç; garanti dışı kullanıcı hatası diyecekler. Parayla yapmak isteyecekler. Hep olan şeyler Samsung'da. Nefret ettim Samsung'dan.

Ek
19 Aralık 2024 09:38 (Şikayetten 33 dakika sonra)

Samsung Galaxy S24 Ultra'da Sürekli Nem Uyarısı Ve Şarj Sorunu

23 Temmuz 2025 00:34
Ramiz sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy S24 Ultra BMW Digital KEY Desteği Eksikliği Hayal Kırıklığı

29 Eylül 2025 17:28
samsung-galaxy-s24-ultra-bmw-digital-key-destegi-eksikligi-hayal-kirikligi-2.jpg
samsung-galaxy-s24-ultra-bmw-digital-key-destegi-eksikligi-hayal-kirikligi-1.jpg

Garanti Altında Samsung S24 Ultra’da Tekrarlayan USB Şarj Uyarısı Sorunu

26 Aralık 2025 18:30