Harun sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S24 Mobil Ağ Kopma Sorunu

24 Mayıs 2024 17:30

Yaklaşık 3 haftadır kullandığım Samsung S24 telefonumda, aldığım günden itibaren sürekli mobil ağ kopma sorunu yaşıyorum. Mobil veri kapa/aç yapınca düzeliyor ama sürekli bu sorunu yaşıyorum. Bazen telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Hat değişikliği ya da başka telefonda hat kontrolü yaptım. Sorun telefonda görünüyor. Yazılımsal olabilir diye bekledim, yeni güncelleme de aldı ama hala düzelmedi. Ağ koptuğunda beklersem 1 ya da 1,5 dakika içinde yeniden bağlanıyor. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
Daha 1 ay bile geçmeyen telefonu tamire vermek istemiyorum. Yıllardır Samsung kullanıyorum ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Telefonu Samsung Online üzerinden aldım.

31 Mayıs 2024 13:27

Samsung Galaxy S24 Mobil Ağ kopma, bağlanamama sorunu vardır. 30 Nisan 2024'de Samsung online üzerinden aldığım 2 Mayıs tarihinde kullanıma başladığım s24 telefonumda mobil ağda kopma sorunu yaşıyorum. Gün içerisinde belirli aralıklarla bu sorun yaşanıyor. Hattı farklı telefonlarda kullandığımda bu sorun ile karşılaşmadım lakin bu telefona hangi hattı taksam aynı sorun ile karşılaştım. Telefon serviste 4 gün kaldı ve bir sorunla karşılaşılmadı diyerek iade edildi ama bu 4 günde ikame telefonda en ufak bir sıkıntı olmamasına rağmen s24 e geçince aynı sıkıntı devam ediyor. Örnek videoyu sadece markanın göreceği şekilde ekliyorum. 30 gün değişim süreci dolmak üzeredir ve servis yardımcı olmuyor. Markadan destek bekliyorum.

30 Mayıs 2024 14:02

Telefonum Ankara Sincan Arım Teknik tarafından 4 gün boyunca teste tabi tutularak bir sorun olmadığı yönünde karar verilip teslim edildi. Bu arada servisten aldığım Samsung A72 telefonda aynı süre zarfında bir kere dahi mobil ağdan bir kopma yaşamadım. Hattı başka telefonlar ile de denedim aynı şekilde bir kopma problemi yaşamadım. S24 telefonuma Turkcell ve Telekom 2 ayrı hat kullanımımda bile aynı şekilde bu kopma sorununu yaşıyorum. Telefonumu aldıktan sonra kullanıma başladığım ilk gün gene aynı kopma problemini bu sefer video çekerek paylaşıyorum. 3dk lik bir kopma sonrasında ağ tekrar bağlandı. Değişim sürem dolmak üzere ve sorunum hala çözülmedi. Samsung merkezinden bu sorun ile ilgili destek bekliyorum. Servis ile çözüme ulaşabileceğimizi düşünmüyorum.

Hakan
Hakan

Merhaba, Yalnız değilsin. Aynı sorunu yaşıyorum.

Harun

Maalesef çözüm üretmediler. S25 e takasda kullanacağım artık. Sonuçta telefonda sıkıntı yoktur kayıtları var. Takas da sorun göremezler.

12 Kasım 2024 21:51

Samsung S24 Ultra'da Sürekli Mobil Veri Sorunu