Halil sonuçtan hiç memnun değil

Samsung S22 Ultra: Şebeke Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti Şoku

05 Kasım 2024 09:44

2022 ilk çeyreğinde aldığım Samsung marka S22 Ultra model telefonumda son 10 gündür şebeke sorunu mevcut. Gün içerisinde çok sık hat gidiyor, ekranda sadece acil aramalar uyarısı çıkıyor ve dolayısıyla da internette yok. Arama yapmıyor, tarafıma yapılan aramalarda ulaşılamıyor. Hat kendiliğinden geri gelince tüm bildirimler bir anda peş peşe geliyor. Arama yaptığımda ise görüşmelerim kesiliyor. Bu şikayetlerle telefonumu yetkili servise götürdüm. Ana kartın değişmesi gerektiğini, garantisinin 5 ay önce bittiğini söyleyerek 15.000 TL talep ettiler. İnsanlar bu rakamlara sıfır telefon alıyorlar. S22 Ultra gibi daha 2 yaşındaki Premium bir cihazda kullanıcı hatasından kaynaklanmayan bir arıza için hiç hesapta yokken bu bedel istenir mi? Müşteri mağduriyetidir bu yapılan!

05 Kasım 2024 11:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Halil
Halil
06 Kasım 2024 15:47

Bugün saat 15.30 sularında Samsung Türkiye'den aradılar ve beni ücreti karşılığında tamir ettirmek üzere yetkili servise yönlendirdiler (! ). Ben zaten öncesinde iki farklı yetkili servise gittim, her iki servis de 15.000 TL verin ana kartınızı değiştirelim dedi. Ben de bu bedeli çok fazla bulup cihazımı teslim etmedim. Bütün ailenin kolundaki saatten tutun, telefon (Note serisi ilk çıktığı günden bu yana), tablet, Smart tag, TV'ye kadar Samsung markasını tercih eden bir kullanıcı olarak tamir için istenen rakamı ödemek istemedim. Ancak bugün arayıp ücreti karşılığında yetkili servise yönlendirilmem bu markanın bizim için sonudur. Bunları okuyanlar da ona göre kararını versin.

Murat
Murat

Galaxy s22 Ultra şebeke sorununu ben de yaşıyorum. Garanti ocak 2025 te bitti ve yaklaşık 1 aydır şebeke sorunu yaşıyorum. Operatörü değiştirdim sorun hala devam ediyor. Yetkili servis sorunu kabul etmiyor

Ethem
Ethem

Aynı problem bende de var bende sebeninin güncelleme olduğunu düşünüyorum çünkü güncellemeden sonra şebeke problemi yaşamaya başladım bizim gibi birkaç kişi daha var.

Samsung Galaxy S22 Ultra Şebeke Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti

24 Kasım 2024 11:45
Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

31 Ağustos 2024 12:59
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 13:13
Samsung S22 Kullanıcılarının Karşılaştığı Sorunlar Ve Yüksek Tamir Ücretleri