Can sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 19:27

Samsung S22 Ultra telefonumun 18. ayında ekranında birdenbire kameranın yanında sarı çizgi ve sağ tarafta bozulma meydana geldi. Telefon aldığım günden beri bir kez bile düşmedi, aldığım gün tamamen kaplatmıştım ve dikkatli kullanmaya özen gösterdim. Karşılaştığım bu durum karşısında nerede hata yaptım derken internette küçük bir araştırma yaptığımda pek çok S22 ve S23 kullanıcısının bu durumla karşılaştığını gördüm. Hatta bu sorunla karşılaşan o kadar çok kişi var ki ekte sunduğum gibi chip.org haber bile yapmış. Ekran ayarlarından 120 Hz kapatıldığında çizgi kayboluyor ama bu sefer de ekranda açılıp kapatıldığında çizgi ve sarı renklerde bozulma meydana geliyordu. Detaylı olarak araştırdığımda dünyanın her yerinden bu konuda şikayetler var ve bazı kullanıcılar bunun Samsung'un güncellemesini yükledikten sonra meydana geldiğini söylüyorlar.

4280021532 no ile Samsung servise gönderdiğim telefonuma 9. günde BDH tarafından önce ekran kırık değişim yapılacaktır notu ile 6.273,91 TL fiyat çıkarılmış olup, ekranım kırıksa 60 Hz aldığımda çizginin nasıl kalktığını sormam ve kırık olduğuna dair görsellerin tarafıma gönderilmesini istemem üzerine durum 10. gün düzeltilerek ücretli işlem görecektir /yurt dışı cihaz /ekranda çizgi cihaza ub ekran değişimi yapılacaktır denilerek 6.273,91 TL ödemem istenildi.

Samsung'un amiral gemilerinden olan fiyatı bu kadar yüksek bir telefonun 2 yılını doldurmadan ekranı bozuldu. 6 bin TL verip yaptıracağım ekranın 2 gün sonra aynı masrafı çıkarmayacağının garantisi yok. Telefon ile birlikte Samsung marka kulaklık, saat ve beyaz eşyalarını kullanan biri olarak merakla bekliyorum. Samsung'un telefonuna sahip çıkmasını bekliyorum.

Can
08 Ekim 2024 22:35

Samsung Müşteri Hizmetleri tarafından aranıldım ve yardımcı olamayacaklarını. Ücretli tamir yapılacağını belirttiler. 6.273,91 TL ödemeyi yaptım telefonun servisten dönmesini bekliyorum. Elime ulaşır ulaşmaz Samsung telefon saat ve kulaklığımı satıp başka markaya geçeceğim. Konu hakkında süreçle alakalı video hazırlıyorum.

Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Erkan

Azra
08 Temmuz 22:43

Ercüment
11 Mayıs 2024 18:46
Tunç sonuçtan hiç memnun değil

Tunç
14 Kasım 2023 15:05