Mustafa sonuçtan çok memnun

Samsung Galaxy Watch 6 Astro Editon İç Ekran Tamiri

Samsung Galaxy Watch 6 Astro Editon İç Ekran Tamiri
27 Kasım 2023 12:57
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Çözüm odaklı ilgi için Samsung a teşekkür ediyorum. Saatim kısa sürede tamir edildi. Ücret konusunda yardımcı oldukları için de ayrıca teşekkür ederim. Tüm bu süreçte Samsung destek ekibinden Fatma Hanım'a da ayrıca teşekkürler.”

Ekim 2023 tarihinde aldığım Samsung Galaxy watch astro Edition model saatim masadan zemine düştü. Dışında hiçbir çizik deforme olmadı. Ama iç ekranda üst kısımda hasar meydana geldi. Samsung yetkili servisine verdim ve 2186 TL ücret çıkardılar. Ben ödemeyi yaptım. Üzüldüğüm kısım bu kadar büyük bir firmanın saatin onarımını garanti kapsamına sokmaması. Eski saatim daha dayanıklı idi. Bu Ürün dayanıklılık bakımından sınıfta kaldı benim için.

27 Kasım 2023 12:59 (Şikayetten 2 dakika sonra)

30 Kasım 2023 11:22

Elif

Merhaba benim de aynı şekilde düştü ve arkası çatladı. Ne kadar ödeme yaptınız acaba

Selman sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Galaxy Watch Active 2 Akıllı Saat Arka Kapak Düşmesi

15 Haziran 2023 17:54
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

Samsung Telefon Saat Ve Telefon Şarj Sorunları Sonrası Değişim Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

04 Ağustos 13:20
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

22 Ocak 2024 03:09