26 Ekim 2023 11:52

Samsung Galaxy A03 telefonumu yaklaşık 1 yıl önce aldım. Birkaç aydır ekran kendiliğinden dokunuşlar yapıyor. Klavye kullanırken farklı tuşlara basıyor. Ekran kendi kendine basıyor ve kafasına göre yerlere giriyor. Ekrana müdahale edemiyorum. Telefonu power tuşundan ekranı kapat aç yaptığımda düzeliyor. Uzaktan yardımla bağlanıldı çözüm olmadı. Telefonu sıfırladım çözüm olmadı. Hayali dokunuşla alakalı çok fazla şikayet var Samsung telefonlarda. Telefonuma güncelleme geldikten sonra meydana geldi bu olay. Simdi bana ekran değişikliği derler. Sıfır açılmamış telefonum tamir edilir geri verilir. Yazılımsal sorun olduğunu düşündüm Samsung destekle görüştüm. Yazilim güncellemesi hatasız dediler. En ufak sorun olmayan telefonum nasıl oluyor da ekran hayali dokunuşlar yapıyor diyorum net bir şey diyen yok. Telefonumun değiştirilmesini talep etsek oda olmaz derler. Bu Samsung alan pişman. 10 dakikada bir ekran kapat aç yapıyorum. Ekran sorunlu olsa kapat ac yapınca sıkıntı devam eder sürekli yapar. Ama kime neyi anlatacağız. Kaç kere müşteri temsilcileri ile uzaktan bağlantı ile yardim aldık. Biride demedi cihazınız sorunu sizle alakalı değil değişim talebi açalım diyerek yönlendiren olmadı. Samsung kullanınca garantiye göndermeye korkuyor insan.

26 Ekim 2023 12:20 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Şükrü
Şükrü
26 Ekim 2023 15:11

Servise gidin diye arıyorlar. Sanki servisleri var ilçelerde. En yakın servise gitmem için akil veriyorlar. En yakın servis 100 kilometre ilerde. Koskoca Samsung ilçelere servis açamıyor.

Selinay sonuçtan memnun değil

26 Ekim 2023 21:48

13 Ağustos 2023 18:24

13 Eylül 2023 14:00
samsung-telefon-samsung-teknik-servis-talebimi-reddedip-onayim-disi-islem-yapiyor-2.jpg
samsung-telefon-samsung-teknik-servis-talebimi-reddedip-onayim-disi-islem-yapiyor-1.jpg

09 Eylül 2023 20:23