Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sakarya Büyükşehir Elektrikten Çok Su Faturası Kesiyor, Hizmet Etmiyor

14 Mayıs 2024 20:42

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin hizmet anlayışından dolayı mağduriyet yaşıyorum. Elektrik faturasından daha yüksek gelen su faturası ödemek zorunda kalıyorum. Köydeki evimize ne zaman vidanjör çağırsak, gönderilen personel her defasında bir mazeret bularak fosseptik çukurunu boşaltmadan ayrılıyor. Kardeşimin adına kayıtlı 654480 abone numarası ile dün 555 *******39 numaralı telefondan talepte bulundum. Bugün geldiler ancak yıllardır aynı personel ve aynı kamyonla hizmet veriliyor. 'Boru kısa' diyerek işlem yapmadan gitti. Tarlamız lağım suları içinde kaldı ve bu durumun fotoğraflarını da ek olarak ileteceğim. Araç, otonun bulunduğu yerde duracak, ancak oradan itibaren on metre daha ilerlemesi gerekiyor. Personel, dilerse çimenlik alanda aracın batma ihtimali olduğunu söyleyerek işlemi gerçekleştirmedi. Bu durum karşısında mağduriyetimi dile getirmek istiyorum.

17 Kasım 2023 18:20
Ugur sonuçtan hiç memnun değil

Talebim Olmadan Faturama 2.500 TL Kanal Açma Ücreti Yansıtıldı!

13 Ekim 2025 11:28
talebim-olmadan-faturama-2500-tl-kanal-acma-ucreti-yansitildi-2.jpg

13 Ağustos 2023 16:24
Buket sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2025 17:50

Karasu Yalı Mahallesi'nde Sürekli Su Kesintisi Ve Yetersiz Hizmet