Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma Ve Uygulama Hastanesi Çok Kötü Bir Doktora Denk Geldim!

02 Temmuz 2024 14:45

Evli biri olarak çocuk sahibi olmamda sağlık engelimin olup olmadığını öğrenmek için randevu alıp gittim. Şikayetlerimi sordu tahlil istedi, sonuçlar çıkınca ara dedi. Kartvizitte belirttiği gibi kısa net kelimelerle hocam tahlil sonuçlarımın çıktı dedim, iki gün sonra sabah 8 de gel dedi ve konuşmama müsaade etmeden yüzüme kapattı. Belirttiği tarihte kamuda ki görevim gereği mecburen saat 10 da gidebildim.
Bilgi işlemci; doktorun 10:00 dan sonra sonuçlara bakmayacağını içeri girmeden telefonla rica et dedi. Dr. Odadayken aradım görevim gereği şu an 10:06 gelebildim kapınızdayım dedim, mazeretimi anlattırmadı rica ettim konuşturmadı. Kapıyı çalıp içeri girdim sakince görevim gereği bu saate geldiğimi tekrar anlatmaya çalışırken, bağırarak sana özel muamele mi yapacağım diyerek kahve ağzıyla konuştu benim kapasitem bu kadar seninle ilgilenemem dedi. Üslubu çok kötü. Asla dinlemiyor hastane kurallarında olmayan kurallar koyuyor. Elinden geldiğince anlamamaya çalışıyor azarlıyor.

Melike
Melike

Gaziantep Tıp Fakültesine Psikiyatri bölümüne gittim. Sabah bekletildim 8.30dan 11 e kadar sonra doktorun öğleden sonra geleceğini söylediler. Tamam dedim eve gidip tekrar geldim muayene parası verdim. Devlet hastanesinde 1800 lira ödedim. Sıram geldiğinde doktor M*** S*** benimle alay etti ve hakaretlerde bulundu. Bir sürü hastası olduğunu ve benim acil bir hasta olmadığımı söyledi. Beni dinlemeden yanındakilerin suratına bakarak söyledi.

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Hastaya Saygısız Tavır Ve İlgisizlik

07 Kasım 2024 15:21

31 Ağustos 2023 21:39

Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi Doktor Asistanlarının Üslupsuzluğu

09 Ekim 2023 19:12