Abdulhakim
30 Nisan 2024 09:57

sahibinden.com da param güvende bölümünden bir ürün satın aldım. Ürün sahibinin WhatsApp mesajı: ''( İsterseniz ben gönderimini size sahibinden.com üzerinden yapabilirim orada ilanı oluşturup atarım ilandan gelmesini istediğiniz adres bilgilerinizi sipariş verebilirsiniz her iki tarafta güvende oluyor sen ödemeyi bana değil sahibinden muhasebesine yapıyorsun ürün 2 gün içinde teslimat yapılıyor 14 gün boyunca da deneme iade süreniz var deneyip siparişi onaylarsanız bana ödemeyi yapıyor onlarda ama iptal etmek isterseniz ürünü sizden aynı şekilde geri alıp iadenizi yapıyor. Her iki taraf içinde bir sorun olmuyor sizin paranız güvende benim ürünüm. ) '' Ürünü Param güvende bölümünden aldım. Parayı göndereceğim ad soyad ve hesap numarası çıktı. Parayı gönderdim ve Transfer gerçekleşti. Birkaç dakika sonra 0 50******44 01 numaradan beni aradılar. EFT yaparken açıklama bölümüne yanlış şeyler yazdığınız için işlem tamamlanmıyor diye tekrardan para göndermemi ve açıklama bölümüne de sipariş numarasını isim soy isim gibi bilgileri yazıp işlemi tamamlayabileceğimi söylediler. Çok güvenemedim ve İşlemi iptal ettim ama iptal ile ilgili bir mesaj almadım. Ürün sahibi ile de iletişim kesildi. Ve şu anda paramın güvende olmadığını düşünüyorum.Sahibinden.com resmi sitesinde gerçekleşen bir durum. Bu durum çözümlenmezse hukuksal olarak süreç başlatacağımı bildirmek isterim.

30 Nisan 2024 13:03 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sibel

Merhaba aynı şey başımıza geldi 3 defa gönderdik bankayı aradık yanlış EFT yaptık geri iadesini istiyoruz diye onlarda karşı bankaya bildiriyorlar onaylanırsa geri yatırıyorlar 2 ödemeyi aldık 1 i kaldı sizde deneyin derim bankanızı arayın yanlış EFT gönderdik iade istiyorum deyin

Eda

Benimde başıma geldi banka kendi rızanızla atmışsınız diyerek iade etmedi Akbank. Sızın bankanız kim

Elif

Sonuç ne oldu kayınpederimde aynı kişiden alışveriş yaptıda

Elif

Sorun çözüldü mü aynı isimli alıcıya kayınpederimde ödwme yaptı? Güvenilir miydi

Sahibindencom Üzerinden Yapılan Alışverişte Mağduriyet Yaşadım

19 Eylül 18:22
Özge sonuçtan çok memnun

23 Aralık 2023 14:09
Sahibinden Güven Sorunuyla Karşı Karşıya Kaldım
Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Param Güvende Sistemi Mağduriyeti: İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar

05 Temmuz 18:07