Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Verilen Ön Teklifler Müşteri Çekmek Amaçlı, Gerçek Dışı Fiyatlar.

12 Eylül 2024 21:11

Aracımı satmak için bilgilerimi Otobid denilen platforma girdim. Bana bir ön değerlendirme fiyatı verdiler, ekspertiz yapıldı. Ekspertiz sonucu gayet iyi çıktı, beyan ettiğimle çıkan sonuç arasında hiçbir fark çıkmadı. Her şey ön değerlendirme fiyatına uygun çıktı, buraya kadar her şey normal. Daha sonra aracımı ihaleye koymak için fiyat verdiler. Verilen fiyat, bana bildirdikleri ön fiyatın tam olarak 112.000 TL altında (yaklaşık %10). Neden bu kadar düşük diye sorunca cevap; piyasa böyle, ilk verilen fiyat otomatik verildi gibi garip bilgiler verdiler. Fiyat düşük olur, yüksek olur. Burası çok önemli değil de siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? İşimi gücümü bırakmışım, aracımı alıp yerinize getirmişim, sonra da dalga geçer gibi 112.000 TL düşük fiyat veriyorsunuz. Bu verdiğiniz fiyatı ya da akla mantığa sığan yakın bir fiyat söyleseniz zaten işi gücü bırakıp gelmem. Özetleyecek olursak; platform yüksek fiyat verip müşteriye “gel gel” yapıyor. Aracı götürdüğünüzde de fiyatları madem bu fiyat gerçek fiyatınızdı ne diye beni buraya getirdiniz seviyesine indirmeye çalışıyorlar. Yapılanı hiç etik bulmayıp aracımı aldım çıktım. Firmadan bir beklentim yok, zaten çözülecek bir durum da yok. Sadece insanları bilgilendirmek amacıyla bu şikayeti yazıyorum.

profile profile profile
12 Eylül 2024 21:24 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Ahmet

Bende bu yorumları ve şikayetleri gördüğüm için gitmedim normalde randevu almıştım ama Belli ki sıkıntılı

Eray sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden.com Otobid Tam Bir Zaman Kaybı

25 Temmuz 2024 17:45
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Ekspertiz Hatası Ve Fahiş Fiyat Düşüşü: Müşteri Mağduriyeti

28 Aralık 2024 13:37

Sahibinden Ekspertiz Sonrası Şaşırtan Fiyat Düşüşü!

Çiyağer
22 Ocak 11:20