Sahibinden Üye Olma Zorunluluğu

Ya kardeşim üye olmadan siteye giriş yapamamak ne böyle bir hizmet böyle bir çalışma şekli mi var. Böyle bir site zorunluğu olabilir mi ya. Derhal kaldırılması gereken bir sistem.
--------------------------------------------------------------------------

20 Kasım 2023 07:06

Sahibindende yine siteye üye olmadan giremiyorum. Yani sahibindencomu açtığımda siteye dair hiçbir şey açılmıyor giriş yapmanız gerekiyor diyor. Daha önceden de yaşadım yardımcı olmaya çalıştılar ama kendiliğinden düzeldi şimdi de aynıısını yaşıyorum.

Eki aç
7 Kasım 2023 08:28 (Şikayetten 5 saat sonra)

Oğuz
8 Kasım 2023 15:07

Hemen ilgiyle cevap yazdılar yaşadığım soruna dair bir çözüm olmadı çünkü sorunu tespit edemediler fakat kendiliğinden düzeldiği ve ilgilerinden dolayı içim rahat. Teşekkürler...

Kesinlikle çok can sıkıcı bir durum, arada düzeliyor bu sefer de insan olduğunuzu kontrol ediyoruz deyip oyalıyor, zaman kaybettiriyor. (Sanırım sitelerine ciddi saldırılar oluyor, en sonunda üye dışında giriş yaptırmayacaklar)

Ahmet
Şikayeti Çözüldü

Nesi çözüldü pardon? An itibariyle aynı sorun devam ediyor, gizli sekmeden de deneseniz fark etmiyor, adamlar bayağı bayağı kendini sosyal medya sitesi sanıyor, sanırım insanları zorlayarak abone sayısı arttırma gayretleri var, ters teper dikkat!

Zorunlu Üyelik Dayatması Ve Alternatif Arayışı

Sahibinden.com. Üyelik olmadan neden kullanılamıyor. Bu platform zorunlu üyeliği neden zorlar. Anlamış değilim. Daha önc...

Zorunlu Üyelik Dayatması Ve Alternatif Arayışı
1 Destek

Sahibinden Olağan Üstü Erişim Tespit Ettik

Var olan üyeliğimi iptal ettiniz bir çok yöntem denedim açmadınız. Üyeliksiz normal sekmeden hayatımda VPN bile kurmadığ...

Tümünü Gör
Sahibinden Uygulamasına Giriş Yapamıyorum!

SahibindenUygulamasına Giriş Yapamıyorum!

Emin
Sahibinden Numara Değişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Sahibinden NumaraDeğişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Muzaffer
Sahibinden Hesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

SahibindenHesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

Cevat
Sahibinden Üzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

SahibindenÜzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

Yağmur
Sahibinden Yüklenmiyor Hata Veriyor!

SahibindenYüklenmiyor Hata Veriyor!

Eren
Sahibinden 2002 Erorr Hatası!

Sahibinden 2002Erorr Hatası!

Öne ÇıkanKonular