27 Nisan 2024 23:54

Ürün siparişi verecektim, satıcı bana ilan linkini gönderdi. Link üzerinden giriş yaparak parayı gönderdim. Daha sonra beni arayarak açıklama kısmına bir şey yazılmadığını söylediler. Eğer tekrar para gönderirsem askıda kalan paranın geri gönderileceği belirtildi. Olayda şüphelenmeme rağmen iş işten geçmişti. Param kayboldu. Sahibinden.com'u aradığımda böyle bir numaranın olmadığını öğrendim ve mağdur oldum.

28 Nisan 2024 08:44 (Şikayetten 8 saat sonra)

Ayşe
Ayşe

Ben de aynı sorunu yaşadım 3 sene olacak dün mesaj geldi eylülde mahkemem var suçlular bulunduğu için mi mahkeme günü verdiler bana ya da bir şey çıkarmı siz nasıl bir süreç izlediniz yardımcı olur musunuz bana ve suçlular başka şehirdeyse mahkemeye bulundukları şehirden mi katılıyorlar nasıl bir süreç ben hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz bilginiz varsa

Kraliyet
Kraliyet

Merhaba abi sana nasıl ulaşabilirim acil

Burak
Burak

sahibinden.com harici iletişim kurmamalısınız. Keşke ödeme yapmadan adres çubuğuna baksaydınız. Geçmiş olsun.

sahibinden-param-guvende-magduruyum-1.jpg

Hiç demiyor musun koskoca sahibinden neden ibana para attırıyor

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden WhatsApp Üzerinden Yanıltıcı İlanla Mağduriyetim

29 Nisan 2024 00:40