İptal Edilen Siparişin Para İadesi Sorunu

15 Ekim 2024 14:51

Sahibinden ürün sipariş ettim, satıcı iptal etti. Sebebini de bilmiyorum. Kredi kartımdan kesilen paranın hemen iade edilmesini istiyorum. Bankaya iletilecek mesajı gelmiş, iletildiğinde bilgilendirileceksiniz deniyor. 5 saat oldu, haber yok, bankaya neden bildirilmiyor? Ben neden paramı bekliyorum? Alırken hemen kesiliyor, geri iadeyi de hızlı bir şekilde yapın. Ceza kesilecekse iptal eden satıcıya kesin.

15 Ekim 2024 15:41 (Şikayetten 49 dakika sonra)

22 Ekim 2024 18:04

Feyyaz
Feyyaz

Ben sahibinden bir TV alacağım param güvende de üzerinden TV buldum parayı attım dekontu sahibinden sayfasına attım Meltem gümüş adında bir bayan aradı beni TV alacağınız görünüyor fakat ilan numarası girilmemiş bu yüzden tekrar yapın ilan numarasını açıklama bölümüne dedi hesaptaki para sahibinden tarafında koruma altında 45 gün sonra hesabınıza atılacağını söyledi neden bu kadar bekliyoruz üstelik satıcının ilanı yok kaldırılmış

Osman sonuçtan çok memnun

06 Haziran 2024 20:45