Sağlık Bakanlığı Uyuz Tedavisi İçin Çözüm

12 Şubat 2024 05:23109.877

5 yaşındaki kızım uyuz hastalığına yakalandı ve geceleri uyuyamaz hale geldi. Etkili bir ilaç varsa lütfen yardımcı olun. Antiskap losyon kullandık, eczaneden özel bir karışım yaptırdım. Aile bireyleri olarak herkes bu ürünleri kullandı ama kızıma hiç faydası olmadı. Geceleri ben de uyuyamaz oldum. Lütfen etkili bir ilaç tavsiyesinde bulunabilir misiniz? Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olmasını rica ediyorum.

Yorumlar(35)

10 Nisan 00:03

Refik bey siz neyle kurtuldunuz

29 Kasım 2024 21:44

Ramazan Bey kullandığınız karışımın formülünü bizimle paylaşabilir misiniz?

28 Şubat 2024 19:14

Durum nedir acaba yardımcı olmak adına yazıyorum geçmedi ise irtibata geçelim lütfen.

17 Şubat 2024 21:57

Tedavi su şekilde yapıldı. Kwelada ile dus al Metrin sürüp bir gece kalsın üstünde. Ertesi gün dus al wi konson pomad sürüp 3 gün kiyafet ve çarşaf değişmiyor ayağa kalın çorap giyin. Eski kiyafet ve çarşaf kullanın kokusu çok kötü. 3 gün sonra yıkanın aynı uygulamaları 1 hafta sonra tekrar yapın Wi konson yapmak istemezseniz eczaneler uyuzun ağırlığına şiddetine göre kükürtlü karışımlar hazırlıyor. En kotu uyuzda katranlı karışım yapılıyormuş. Bunları bilen bir cildiyeci bulmaya calisin. Tek bir doktorun dediğini hemen uygulamayın. Cildinizi bol bol nemlendirin ürederm lipo ile. Cilt mahvoluyor acıyor bunlardan sonra Ziver tablet de içmiştik. 2 doz halinde ama lütfen bunu doktora sorup kullanın. Cay ağacı kükürtlü sabun ve katranlı sabun kullanılıyor. Beyaz sirke ile tüm evi temizliyoruz. Her şey 60 derece ve ustu yıkanacak Çamaşırların dikiş yerlerini ütüleyin Yıkanamayan eşyaları ise poşetleyin sarin ve havasız kalsın en az 3 gün. Evi de sinek ilacı ile ilaçlayın

14 Şubat 2024 00:50

Benim bir yakınım çok şiddetli geçirdi aylar sürdü ama geçmedi en son veteriner bir tavsiyede bulundu bir haftada kurtuldu. İki gün önce banada tanı konuldu şu an bende uygulamaya başladım. İnşallah sonuç alırım. Veteriner veya pet shop larda bulunuyor. Adı vilmectin İyi bir duş alıp kurulandıktan sonra boyun altı ayak baş parmaklarına kadar hiç boşluk vermeden yedirerek sürüyorsunuz. Ertesi gün tekrar uyguluyorsunuz. 3. Gün yıkanıp tekrar uygulayıp ertesi gün yikaniyorsunuz. Bu esnada kıyafet değişimi ve temizliğe çok dikkat edilmeli ve kükürtlü sabun kullanılmalı.

13 Şubat 2024 19:59

Aktarda saf herbal adında cam şişede krem var uyuzu yok ediyor. Biz kurtulduk denemediğimiz kalmadı eczane ivermectin vs Allah razı olsun onu üretenler den

12 Şubat 2024 21:59

7 gün önce 6 yaşındaki kızıma uyuz teşhisi konuldu. Üstelik 1 aydır kaşıntı yüzünden götürmediğim çocuk doktoru ve dermatolog kalmadı hiçbiri de uyuz demedi el ayak ağız hastalığı deyip gönderdiler en son Beylikdüzü medicanada bir dermatoloğa götürdüm uyuz dedi. Neyse ki tedaviye başladık. Doktor kükürtlü bir karışım verdi. 9 yaşındaki büyük kızıma da küçüğüne de 3 gün üst üste bu karışımdan sürdük. Bana ve eşime sadece Ziver yazdı ama biz yine de o kremden de sürüp 24 saat beklettik vücudumuzda. Ben ekstra olarak eczaneden kwella şampuan da aldım. Kremleri ve tabletleri kullanıp banyoda da 15 dakika kwella ile keselenip en son beyaz sirkeli suyla durulayıp çıktık. 7 günlük bir süreçti hepsi. Banyo rutinimiz hala aynı. Her gün yıkanmış ve ütülenmiş nevresimler seriyorum yataklara. Koltuklara sirkeli su sıkıp ütülüyorum yatakları da aynı şekilde. Yıkayıp temizlemediğim bir şey kalmadı evde. Her gün de çılgıncasına temizlik yapıyorum. Sonuç kurtulduk. Bu işin çözümü kükürt karışımlı krem ve aşırı hijyen.

Eki aç
Eki aç
12 Şubat 2024 16:07

Ben karışım kullandım 3 günde bitti kullanırken evde her yeri sirkeli su ile besle temizleyeceksin yoksa bitmez karışımı istiyorsan yardımcı olurum

Sağlık Bakanlığı Artık Görün Yazdığımız Mesajları

19 Şubat 2024 23:5256.733

10 aylık oğlum uyuz hastalığına yakalandı ve biz üç aydır bu durumla mücadele ediyoruz, ancak hala tam olarak ne yapmamı...

3 Yorum

Sağlık Bakanlığı Uyuz Olduk Neden

18 Mart 2024 10:4634.062

Kızım uyuz hastalığına yakalandı ve iyileşmiyor, lütfen yardım edin. Acaba iyileştirecek bir yöntem var mı? Evde beş ayl...

1 Destek3 Yorum

Sağlık Bakanlığı Uyuz Hastalığı Çözüm Verin

3 Aralık 2023 02:5576.733

5 aydır devam eden bir uyuz hastalığı tedavisini bulamıyoruz bu ülkede. Bir salgın hastalığa çare bulunamıyor mu? Deneme...

3 Yorum

Uyuz Salgını Var Hatay'da Yardım Edin Lütfen!

Uyuz Salgını VarHatay'da Yardım Edin Lütfen!

İbrahim
Sağlık Bakanlığı Uyuz Hastalığına Yakalandık