14 Mart 2024 13:23

2023 Ekim ayında başladı kremler losyonlar her şeyi kullanmamıza rağmen geçmedi ziver aldık 2 doz içildi ve yanında vazelin kükürt kullanıldı geçti ama 2 ay sonra ya vücuda yeniliyor ya da okuldan geliyor. Sunda da her şeyi kullanmama rağmen çocuk iyileşmiyor. Kesinlikle salgın ve yayılmış durumda bıktık psikoloji kalmadı. Maddi anlamda çöktük. Devletteki doktorlar bakmıyor uzaktan bakıyor uyuz değil diyor. Hastanede mikroskop yok diyor koca hastanede nasıl mikroskop olmaz. Pazartesi çocuğumu İskenderun'da özele götüreceğim acil el atılması lazım

Yorumlar (6)

Erdin
Erdin

Senin onerin nedir söyle bakalım. İbrahim kardeş

Abla bana ulaşın

Abdullah
Abdullah

Kardeşim çözüm önerin nedir

Salim

Güzel kardeşim öncelikle geçmiş olsun bende uyuz oldum aktarlardan kimyasal olmayan bir kükürtlü sabun al sonra hamama git o sabunla kendini keselettir arkasına tuz bastır vücuduna ben eczaneden kimyasal olmayan el yapımı kükürtlü krem yaptır vücudunda kıl varsa tertemiz yap aralıksız 1 hafta sür vüdununun her yerine güzelce yedir 1 haftada geçmese bile 1 hafta daha yap eninde sonunda geçiyor en son çare kaplıcalara termal kükürtlü suya git 3 ya da 5 gün boyunca suya gir şifanı bulursun inşallah

Salim

Sıcak su demedim kükürtlü termal su dedim kükürdü sevmez uyuz ben şifamı buldum şükürler olsun demek ki herkesin bünyesi farklı

İbrahim

Saçma saçma yorum yapıp insanları daha kötü durumda bırakacaksın senin dediklerini biri bana tavsiye etti uyguladım insan olduğuma bin pişman oldum ne saçmalıyorsun gel gör halimizi rezil oldum sıcak su daha çok çoğalıyor uyuz böceği

21 Temmuz 2024 07:51

Çocuk Acil Servisinde İlgisiz Doktor Deneyimi