Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporumu Keyiflerine Göre Olumsuz Gösterdiler

22 Mayıs 2024 18:5249.982

Kırşehir Eğitim Araştırma Hastanesinde 08.11.2023 tarihinde silahlı güvenlik belgesi için heyet raporu aldım. Kolumdaki yanlışlıkla olan bıçak izinden dolayı raporumu Ruh Sağlığı ve Hastalıkları bölümündeki M***** A****** ve Deri ve Zührevi Hastalıkları bölümü doktoru Z**** M**** olumsuz rapor verip, heyet raporu almama engel oldular fakat sol kolumdaki çizik güvenlik belgesi almama engel bir çizik değil. Birçok güvenlik de yanık izleri, jilet izleri olduğu halde belgeyi alıp çalışma hayatına başlayanlar varken benim yanlışlıkla olduğunu açıkladığım halde rapor almama keyiflerine göre karar vermelerini kınıyorum. Açıklama yaptığım halde bana olan tavırları bir doktorda olmaması gereken saygısızca bir üslupları vardı. Ayrıca bana bundan bir şey olmaz dedikten sonra olumsuz rapor çıkardılar çünkü gerçekten o çizikten bir sorun olmayacağını onlarda biliyorlardı. Polis, Bekçi, Güvenlik arkadaşlarıma bu durumu anlattığımda onlarda bir sorun çıkmaması gerektiğini söyledi ama bu doktorların inisiyatifi o yönde olmadı. Kırşehir Ahi Evran üniversitesinde öğrenciyim bu durum beni mağdur etti. Heyet raporu olumsuz olduğu için param da boşuna gitmiş oldu. Ben bu şartlarda sağlık raporu almaya çalışırken olumlu olması gereken raporu olumsuz verdikleri için yukarıda adını yazdığım iki doktordan da şikayetçiyim. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Yorumlar(8)

22 Haziran 2025 12:37

Naptınız ala bildiniz mi raporu duzelttilermi bende aynı durumu yaşadım 1 sene önce rapor aldım Bağcılar devletten psikiyatri onay vermemiş kendi bir sene önce bırakmış diyerek ten geçmiş rapora güvenlik olamaz diyerek rapor geçmiş

18 Nisan 2025 02:55

Gamze lütfen gör beni :( aynı durumdayız güvenliği falan geçtim artık ömür boyu bunu yaşayacağım korkusu var. Hep e nabızda gözükecek hiçbir mesleğe adım atamayacağım sanıyorum diğer hastaneye gittin mi sorun ettiler mi

17 Nisan 2025 22:04

İtiraz ettiniz mi gamze hanım

5 Ocak 2025 11:58

Aynısını banada yaptılar. Geçmişe bakıp yargıladılar 29 Mayıs Hastanesi Ankara'da gelecegımkzle oynadılar sicil bak test yap bu kadar basit değil pıskyatri ya boşuna mı gidiyoruz dınlemıyolar bile

18 Aralık 2024 17:58

Benzer durumu bende yaşadım maalesef. Siz ne yaptınız alabildiniz mi acaba? Tavsiye verirseniz çok sevinirim

Sağlık Bakanlığı Sağlık Raporu Bilgisi

26 Temmuz 2023 12:2510.310

10.07.2023 tarihinde Erzurum Şehir Hastanesine Bulundurma Silah Ruhsatı için başvuruda bulundum ve istenilen bütün muaye...

2 Yorum

Sağlık Bakanlığı Cam Sakura Şehir Hastanesi Şikayeti

18 Eylül 2023 23:0220.609

Saygılarımla ben Çiğdem Öztürk, 30.07.2023 tarihinde Cam Sakura Şehir Hastanesi'nde A Blok'ta emar çektirdim. MR raporla...

Öne ÇıkanKonular

Sağlık Bakanlığı Kategorileri