Sağlık Bakanlığı Sağlık Ocağındaki Doktorlar Saat 16.00 Dan Sonra Hasta Bakmıyorlar

19 Nisan 2024 18:13

Dün öğleden sonra Ergenekon Mahallesi sağlık ocağına çocuğumla birlikte yürüyerek gittim. Saat 16.35'te orada olduğum halde, doktorun odasında bulunan hemşire, saat 16.00'dan sonra hasta bakmadıklarını ifade etti. Sağlık ocağının saat 17.00'ye kadar açık olduğunu belirtmeme rağmen, hemşire doktorların hasta bakmadıklarını ve yan odada misafirleriyle olduklarını söyledi. Kapıyı çaldığımda ve açmaya çalıştığımda, kapının içeriden kilitli olduğunu ve seslerin kesildiğini fark ettim. Durumu kanıtlamak için hemşirenin doktorun koltuğunda oturduğu fotoğrafını çekip, karşıdaki eczaneye giderek yaşadıklarımı anlattım. Eczane çalışanı, saat 17.00'ye kadar hasta bakılması gerektiğini onayladı ve alerji haplarını ödünç olarak vererek, ertesi gün reçete ettirebileceğimi söyledi. Eve vardığımda SGK'dan reçetemin yazıldığına dair bir mesaj aldım. Doktorum olan Y***** H*** A** hakkında şikayetçiyim ve aynı sağlık ocağında eşiyle birlikte nasıl çalışabildiklerini anlamıyorum. Devlet dairelerinde eşlerin birlikte çalışmasının yasak olduğu durumlarda, bu durumun nasıl mümkün olduğunu merak ediyorum. Bu kişilere, gelen hastalara bakmamaları için mi maaş veriliyor? Aldığım ilacın fişinin fotoğrafını ve reçetenin yazıldığını kanıtlamak için gönderiyorum. Sayın Bakanım, lütfen gereğinin bir an önce yapılmasını istiyorum. Ben ve çocuğum mağdur olduk, başkalarının da mağdur olmamasını temenni ediyorum.

Sağlık Bakanlığı Yanlış Düzenlenen Reçete Mağduriyeti

15 Aralık 2023 11:47