Sağlık Bakanlığı Özel Silahlı Güvenlik Sağlık Raporu İtiraz

23 Kasım 2023 10:09

Merhaba 🙂 geri dönüş yaptığınız için çok teşekkür ederim. Ben sizin vaktinizi çalmadan özet geçeyim. Ben özel silahlı güvenlik olabilmek için başvurur yaptım ve sağlık kuruluna girdim her bölümden geçtim ama psikiyatri bölümü iki test istedi biri 600 soruluk bir testti diğeri ise rosa testiydi. Ben aslında normal cevaplar verebilecekken geçemeyeceğim korkusuna genel geçer cevaplar vermeye çalıştım. Çok büyük hata yaptım yani aslında kendi düşüncelerimi söylesem büyük ihtimalle geçebilecekken böyle bir hata yaptım. Ve geçemedim ayrıca o gün de gerçekten ailevi bir sorunum vardı aklım karışıktı. Neyse işte ben rapor çıktıktan sonra sonuca itiraz ettim. Hakem hastaneye yönlendirecekler.
Benim size sorum :
= Bu aldığım rapor ne zamana kadar gözükür? Bir sene sonra geçerliliği geçer dendi.

= Bu rosa testinin geçerlilik süresi ne kadar?

= bir de ben hem KPSS hem de DGS 'ye hazırlanıyorum bu aldığım raporun bu sınavlara girmemde, kazandığım takdirde işe başlamamda ya da başka herhangi bir yerde çalışmamda sorun çıkarır mı?

= Bana bir tanı koyulmadı. Ki bir de ben bu raporla ilçe sağlığa gidip itiraz ettim. Yeniden rapor alacağım inşallah. Peki bu yeni rapor çıkarırsam bu eskisi iptal olur mu kayıttan silinir ya da düşer mi sizce?

=bir de şimdi eğer onaylanırsa tekrardan sağlık kuruluna gireceğim ya, orada yeniden rosa testi yaparlarsa bu önceki yaptıklarının bir hükmü kalmaz değil mi?

14 Eylül 2023 21:27

Sağlık Bakanlığı Psikiyatri Raporunda Yaşanan Sorunlar!

01 Kasım 2024 06:28

Psikiyatri İlacı Nedeniyle Güvenlik Başvurum Reddedildi