Sağlık Bakanlığı Doğubayazıt Devlet Hastanesi İle İlgili Şikayet

16 Kasım 2023 21:37

Ağrı Doğubayazıt ilçesinde jandarma personeli olarak görev yapmaktayım. Eşim 5 aydır hamile ve depremden dolayı kendisinde oluşan depresif nöbetler, korku krizleri gibi psikiyatrik hastalıklar mevcut. Eşim, 5 aylık hamilelik süresi içinde sadece bir defa Doğubayazıt Dr. Y**** E******* Devlet Hastanesi'nde kadın doğum bölümünde muayene olmuştur. Ben aynı zamanda paramedik mezunu bir birey olarak eşimin özel hastanede doğum yapmasını istemiyorum ve bu durumdan çok şikayetçiyiz. Sağlık Bakanlığı'ndan ve devletimizden rica ediyoruz; lütfen bu konuya el atın. Benim gibi bu hastaneden şikayetçi olan birçok aile ve hasta var. Jandarma personeli olduğum için garnizon terk edemiyorum; her defasında dilekçe yazmam uygun görülmüyor. Bulunduğumuz yerin tehlikeli ve 5. bölge olmasından dolayı bu mümkün olmamaktadır. Bu kadar nüfuslu bir ilçeye bu şekilde yetersiz ve insanların sorunlarını çözmede başarısız bir hastane yakışmıyor. Bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını sizlerden rica ederiz.

Sağlık Bakanlığı Hamile Hastaya Doktorun Muayene Yapmaması Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

27 Ekim 2025 15:14
saglik-bakanligi-hamile-hastaya-doktorun-muayene-yapmamasi-nedeniyle-magduriyet-yasadik-1.jpg

22 Ekim 2023 23:38

Sağlık Bakanlığı Ordu Eğitim Araştırma Hastanesi