Sabiha Gökçen Havalimanı Uçak Sesi Gürültü

23 Ağustos 2024 22:424.419

Allah aşkına biri şuna dur desin, illa birileri kafayı mı yiyecek? Gündüz vakti TM anladık ama gece saat 1'e kadar 3 dakikada bir uçak sesi nedir? Tepemizden geçiyor. Nasıl mühendisler bunlar, nasıl projelendirmedir bu? Ya hiç mi düşünme yok? Yeter artık, yeter!

3 Eylül 2024 08:06

Biz şikayet ettikçe seferler artıyor 2 dakikada bir hatta 1 dakikada bir uçak kavakpınarı yaşanmaz hale getirmiş belediye başkanından tutup muhtarına kadar lanet olsun yine olan millete oldu bu kadar halkını yok sayan görmezden gelen devlet olamaz. ...

Yorumlar(6)

30 Ağustos 2024 12:05

9 a kadar uçan uçaklar vatandaş daha çok uçak görsün bu lüxü yaşasın diye 2 ye kadar uzatıldı ne mutlu güzel Pendik'e

30 Ağustos 2024 12:02

İmza normal toplumlar ve topluma değer veren yönetici işi maalesef işe yaramaz CİMER yazın

27 Ağustos 2024 00:05

WhatsApp veya telegram gurupları oluşturulmalı orada tag oluşturup. Twitter (X) gibi sosyal medya platformlarından aynı anda haber programlarına ve siyasilere yazarak sesimizi duyurmaliyiz. İmza ile olacak is değil

27 Ağustos 2024 00:03

WhatsApp veya telegram gurupları oluşturulmalı orada tag oluşturup. Twitter gibi sosyal medya platformlarından aynı anda haber programlarına ve siyasilere yazmalıyız

Merve
Merve
23 Ağustos 2024 23:46

Hep beraber olup şikayet edelim arkadaşlar. Bu işin tek çözümü bu madem bu bölgelerden uçak uçuracaklardı neden evlere imar verildi? Kime soruldu bu 2. Pist rotası tepemizden uçaklar geçmeye başladı. İnsan gibi yaşamak bizlerinde hakkı. Ses gürültü çekmek zorunda değiliz! Belli bir tarih ayarlayıp muhtarlıkta buluşup gerekli her yere başvurularımızı yapalım!

Sabiha Gökçen Havalimanı Kaynarca'da Uçak Sesi Rahatsızlığı

Fatma
5 Temmuz 2024 09:322.014

Kaynarca yemek sitesinde oturuyorum. 3 aydır uçak sesi psikolojimizi bozdu. 2 dakikada bir geçiyor. Konuştuğumuzu duyamı...

4 Destek3 Yorum

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Gecen Uçak Sesleri Çok Fazla

Selcan
30 Ağustos 2024 19:163.702

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan geçen uçaklardan sabah akşam çok ses geliyor. Rotalar mı değişti herhalde birkaç gündür ço...

2 Destek2 Yorum

Sabiha Gökçen Havalimanı Pendik Çamçeşme Mah. Bu Uçak Gürültülerinden Son Derece Rahatsız!

Sabiha GökçenHavalimanı Pendik Çamçeşme Mah. Bu Uçak Gürültülerinden Son Derece Rahatsız!

Ylmz
Sabiha Gökçen Havalimanı Mescit Ve Polis Memurunun Tavrı