Cem sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 01:42

09.08.2023 tarihinde Saat & Saat firmasının online sitesinden Guess marka saat aldım (Sipariş no:101315623). Birkaç kullanımdan sonra saatim en ufak bir el yıkamada dahi su geçirmeye başladı. İkamet ettiğim ilçede Saat & Saat firması bulunmadığı için İzmir Hilltown AVM de bulunan Saat & Saat mağazasına götürdüm ve teknik servise gönderildi. Kusurlu ürün olduğu için değişim talep ettim ancak tamir yapılıp geri gönderildi. Bir süre daha kullandıktan sonra bu defa mekanizma arıza verdi ve saatim durdu, çalışmadı. Tekrar aynı mağazadan firmaya değişim talebiyle gönderdim ancak yine tamir edilerek gönderildi. Bir süre daha kullandıktan sonra tekrar su geçirmeye başladı. Şu an garantisi bile dolmayan saatim kullanım dışı kaldı. Tekrar başka bir il veya ilçe değiştirip mağazaya gitmek istemiyorum. Ürün kusurlu olduğu için tekrar tamir edilip gönderilmesini istemiyorum. Firmadan ürünün değişimini veya güncel fiyattan para iadesini talep ediyorum. Eğer talebim kabul edilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

20 Kasım 2024 08:29 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Ürünün arızasının devam etmesi halinde incelenmesi için garanti belgesi ile birlikte tekrar teknik servise gönderilmesi gerekmektedir. Saygılarımızla

Cem
Cem
21 Kasım 2024 01:21

Üründe sürekli arıza çıkmaktadır daha önce iki kez servise gitmesine, tamir görmesine ve kontrolden geçmesine rağmen arıza vermektedir. Ürünün üretim hatalı ve kusurlu olduğu garantisi bile dolmadan 3 kez arıza vermesinden dolayı ortadadır. İnceleme sonucunda yine tamir kararı çıkıp gönderilirse, güncel fiyattan iade veya değişim olmazsa belge fatura ve fotoğraflarla beraber Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğimi bildiririm.

22 Kasım 2024 10:10

Merhaba Değerli Müşterimiz, Teknik servise ürün ulaştığında size SMS ile servis linki gönderilecektir. Bu link üzerinden işlemlerinizi takip ederek taleplerinizi servis yetkililerine iletebilirsiniz. Saygılarımızla

06 Haziran 2024 21:41
Saat & Saat Kusurlu Ürün Gönderdi
Saniye sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2024 17:59

06 Şubat 2024 22:18
Saat & Saat Güvensizliği Su Geçirmeyen Saatin Su Geçirmesi

17 Eylül 2023 22:35
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Saat & Saat Guess Garanti Vermiyor. Şikayetçiyim

Abdulkadir