10 Ekim 2024 14:11

Saat & Saat sitesinden almış olduğum Guess markalı saatimi mart ayında satın aldım. Birden fazla saatim olduğu için her gün kullandığım bir saat değilken, saatimde renk değişimleri aşınmalar meydana geldi. Guess gibi bir markadan defalarca kez alışveriş yaptım böyle bir şey ilk defa başıma geldi. Ürünüm garanti kapsamında olduğu için mağazadan teknik servise gönderdim. Bugün gelen mesaj da saatimi satın aldığım fiyatın üstünde bir tamir ücreti çıktı ve herhangi bir muhatabım olmadığı için onayladım ancak neyi onayladığımı bile anlayamadım. Garanti kapsamında olduğu için ücretsiz olacağını düşündüm. Eğer garanti kapsamında olan ürünüm için bu ücreti ödeyeceksem asla istemiyorum ürünüme herhangi bir işlem yapılmadan geri gönderilsin! Diğer türlü ürün gelirse ve ücret talep edilirse her türlü hukuki süreçle sonuna kadar hakkımı arayacağım! Ya ürünüm ücretsiz garantisinde ki gibi onarılsın ya da hiçbir şey yapılmadan geri gönderilsin! Yıllarca alışveriş yaptığım bir marka umarım yaşadığım ilk problemde yardımcı olunur! Ekran görüntülerinde de belirttiğim üzere bilgim olmadığı için onayladığımı da yazmışım! Geri dönüşünüzü bekliyorum

profile profile
10 Ekim 2024 14:26 (Şikayetten 15 dakika sonra)
10 Ekim 2024 14:29

Ücretli değişimi reddediyorum, ürünüme hiçbir şey yapılmadan geri gönderilmesini istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Herhangi bir muhatap olmadığı için onayladığımı ve teknik servise de ilettiğim mesaj da bilgim olmadığını da belirttim. Ürünüme hiçbir katkı yapılmadan onarım olmadan geri gönderilmesini talep ediyorum

10 Ekim 2024 20:12

Sorunuma çözüm bulunmadı hala, ürünümün onarılmadan geri gönderilmesini istiyorum çünkü bütçem karşılamaya yetmiyor yardımcı olun lütfen...

22 Ağustos 2023 14:36

Zülfikar
25 Ağustos 2024 15:06
Saat & Saat Guess Saat Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar

16 Eylül 2024 21:23

21 Ocak 2025 14:06
Merve sonuçtan çok memnun

22 Kasım 2024 14:35
"Site üzerinden yeniden talepte bulundum ve talebim yeniden değerlendirildi ve gönderimi uzun sürse de saatim elime ulaştı teşekkür ediyorum."
Guess Saatimdeki Kordon Sorunu Çözümsüz Kaldı, İletişim Sıkıntısı Yaşıyorum