Rumba Tur Organizasyon Rumba Tur Bir Daha Mı Asla

9 Mayıs 2024 06:092.919

10 Mayıs 2024 23:09

Rumba tur ile stres atacağınızı düşünürken dert sahibi olabilirsiniz. Turun kalkış saatinden bir buçuk saat gecikmeyle kalktığı ve turun son gününde tur sahibinin beklenmedik manipülasyonuna maruz kaldım. Para kazanılır ancak itibar zor kazanılır. Asla hakkımı helal etmiyorum. İşleriniz yolunda gitmesin. Güya bana cevap vermiş rumba tur. Tam da cevabınızdaki manipilasyondan bahsetmiştim. Ben MS hastasıyim. 200 m kadar yürüdükten sonra bacağım kasılıyor ve yürüyemiyorum. Size turdan önce bahsetmiştım. Ben randevu konusunda fazlaca hassas birisiyim. Kimseyi bekletmem ve bekletilmek istemem. Balatta serbest zaman verildiğinde buluşma yeri olarak feribotu söylediniz. Zamanı ise tekrar tekrar üzerine basa basa sordum size ve 17.30 dediniz. Buna herkes şahittir. Ben Fener istasyonuna ulaştığımda saat 17.15 ti. Turdan arkadaşlar arayıp biz vapura bindik sen diğer vapurla geleceksin dediler. Sizi aradığımda ise biz erken bindik demek yerine katılımcılara şov yaparak siz başka istasyona gitmişsiniz gruptan ayrıldınız geç kaldınız gibi iftiralarda bulundunuz. Ben geç kalmadım belirtilen saatten önce buluşma noktasındaydım ve siz bana bir özür borçlusunuz. Fakat bu davranışları gösteren biri için ne denebilir ki? Olması gereken şu idi;Beni arayıp Z*** Hanım ben saat 17.30 demiştim ama saat 17.15 te vapur var ve grubu bekletmek istemiyorum. Siz diğer grup ile gelir misiniz demekti.

9 Mayıs 2024 07:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Size diyecek hiçbir şey bulamıyoruz Zeynep Hanım. Gruptan kendi isteğinizle ayrılıp buluşma yerinden başka bir yere gidip grubu kaybettiniz. Feribot saati geldiği için mecbur bindik feribotu bekletme gibi bir şansımız maalesef yok. Çözüm olarak bir sonraki feribotla gelebileceğinizi. Rehberin sizi beklediğini söylediğimizde ise bizi suçladınız. Rehber sizi ve diğer otobüstekileri alıp geldi. Sizi arkada bırakmadık. Herkesin çoluğu çocuğu var. Ekmeğinizi kaybedin demek.

10 Mayıs 2024 23:22

Yalan söylemenizi inanın anlamıyorum. Siz Balat iskelesine gittiniz. Bana bizzat söylediniz. Hatta turda arkadaşlarınız vardı. Onlara da durumu ilettiniz. Arkadaşlarınız bana geldi. Zeynep hanım Balat iskelesine gitmiş dedi. Hatta ellerinde sizinle mesajlaşmalar bile bar. Diyeceksiniz ki bunları nereden gördünüz. Bütün bir otobüs yol boyu sizin bedualarınızı dinlemiş. Arka koltukta oturup. Gelene kadar ha bire hakaret ve beddua da bulunmuşsunuz. Arkadaşlarınız sizinle kavga etmiş bu yüzden dolayı beni aradılar. Hatta mesajlarınız bana kadar ulaştı. Eğer hakaret be beduaya devam ederseniz de delil olarak o mesajları kullanıp sizi mahkemeye vereceğiz. Hayır anlamadığımız sizi rehber bekledi. Siz 17.15 de orada oldunuz ve size söylenilen feribotla bizim yanımıza geldiniz. Yani aslında değişen hiçbir şey olmadı ilk söylediğimizde de 18.00 feribotu ile gelecektiniz. Yine o feribotla geldiniz. Sizi rehber bekledi ve yine ulaşımınızı sağlayıp aracınıza ulaştırdı. Hayatta ki mutsuzluğunuzu insanlara bedia ve hakaretle gidermezsiniz. MS hastasıyım deyip burada insanlara algı yaratıyorsunuz. Sanki sizi yürüten bizmişiz gibi. Gelmeden önce turda yürüyüş var mı dediniz evet dedik. Balat’ı yürüyerek gezeceğiz dediniz. Bunları bilerek gelip turdan ayrılıp. Başka iskeleye gittiniz. Şimdi ise yalan dolanla burada algı yaratıyorsunuz. Hastalığınıza yalan demiyorum. Ama anlattığınız her şey yalan. Hatta bu yalan ve hakaretlerinizi mesajların resmiyle burada kanıtlayacağız yarın. Rahat olun hakaret beddua ve ithamlarınızı burada paylaşacağız

10 Mayıs 2024 23:23

Ben MS hastasıyım ama sadece bacağımda sıkıntı var. Aklımı falan kaybetmedimbalat benim kaybolacağım bir yer değil ben eski İstanbulluyum. Konu şundan ibaret;siz buluşma saatini 17.30 olarak belirtmenize rağmen 17.15 vapuruna grubu bindirdiniz ve gruba kendinizi hakli göstermek için benim geç kaldığımı kaybolduğumu ve grubu bıraktığım için bunların başımıza geldiği 😂😂 uydurdunuz. Bana 17.30 dediniz derken siz gruba doğru ama siz gruptan ayrıldınız kayboldunuz vs şovu yaparkenki haliniz. Ne olduğunu biz biliyoruz H** Bey ve hala aynı şeyi sürdürüyorsunuz. Ayıp yahu çok ayıp.

10 Mayıs 2024 23:28

Şu mesajınızdan kimin şov yaptığı belli. Rahat olun. Bu mesajlaşmayı okuyan herkes bunu anlayacaktır. Para karşılığı hizmet alabilirsiniz. İnsanlara beddua ve hakaret eden. Gelene kadar herkes buna şahit. Hatta bir hanımefendi ayıp sizin yaptığınız deyince hanımefendiye iftirada bile bulundunuz. İnanın yazık. İnşallah kara kalbiniz düzelir.

11 Mayıs 2024 00:26

😁😁ben tahsilli birisiyim beddua ettiğimi gören duyan yoktur. Tarihte hiç beddua etmişliğim yoktur. Normal cümleler kurar ve konuşurum. Saat 17.15 te sözleştiğimiz yerdeydim. İki iskele arası 5 dakika idi oraya vaktinde yürüyüp geldim ve siz hala bu oyunu sürdürmekte ısrar ediyorsunuz.

11 Mayıs 2024 00:30

Söylemeniz gereken sadece şu idi:Ben vapur saatini bilmiyordum size 17.30 dedim ama vapur erken gelince de grup haxirdi bindirdim.

11 Mayıs 2024 00:32

En başta işleriniz yolunda gitmesin diyen sizsiniz. Beddua etmem diyorsunuz. Bir mesaj önce kaynolmadım diyen yanlış yere gitmedim diyen sizsiniz. Şimdi iki iskele arası 5 dakika da geldim diyorsunuz. Bence herkes anladı. Bu son mesaj yeterli diye düşünüyoruz.

11 Mayıs 2024 00:34

Buyurun burada açık açık yazmışsınız. İşleriniz rast gitmesin diye. Bir de beddua etmem. Beddua ne acaba

11 Mayıs 2024 00:43

Sanırım yazdıklarınızın bir kısmı benimle ilgili değil. Bir bayana iftira beddua vs o konular ile benim hiçbir ilgim yok. Hiç kimse aksini iddia edemez ve kimse ile de böyle bir yazışmam olmadı. Bu konuyu iftiralar ile devam ettirecekseniz kanun önünde eşit haklara sahibiz

11 Mayıs 2024 00:46

Beni insanların gözünde turu bırakan kaybolan geçkalan pozisyonuna sokan bizzat sizsiniz. Başka hiç kimse ile bir sıkıntım yok. Sadece konuyu anlatmaya çalıştım ama manipilasyonunuz çok başarılı olduğundan kendimi anlatmak konusunda zorlandım

Jolly Tur Tur Satarken Her Şey İyi Parayı Alana Kadar Sonra Vize Ded Para Yok

18 Aralık 2023 16:213.108

İnsanları tur düzenleyerek mağdur ediyorsunuz, bu davranışınız kabul edilemez. İnsanlar bu paraları kolay kazanmıyor, em...

1 Destek

Grand Alfa Travel Güvenilir Olmayan Hizmet

15 Nisan 2024 16:075.797

Öncelikle tatil planımı yaparken güvenilir firmaları tercih etmediğime ve kaliteli hizmet sunan şirketlere yönelmediğime...

4 Destek