13 Kasım 2024 20:58

İş ahlakından yoksun bu firmadan koltuk takımı aldık. Satış yapana kadar her şey çok güzel, tatlı dil, güler yüz fakat alışveriş yapıp o kapıdan çıkınca tavırları bambaşka oluyor. Koltuk takımı teslim edildiğinde berjer kumaşında çok fazla hata tespit ettik, firmaya ilettik. Yenisiyle değişim yapılacağı söylendi ve nihayetinde değiştirildi fakat berjer diğerinden yapı, ölçü ve tasarım olarak farklıydı. Ayrıca üçlü koltuk başlıklarında delikler mevcuttu ve orta ayaklar ölçü hatasından kaynaklı havada kalıyordu. Bunları sonradan fark ettik ve firmaya ilettik. Bizimle iletişime geçen K****** adlı çalışan, berjerlerin farklılığını kabul etmedi, deliklerle ilgili usta göndereceğini söyledi. Usta başlıkları değiştirmek için geldi ama biz kabul etmedik çünkü daha koltuğu alalı bir ay olmamasına rağmen süngerde sarkmalar başladı. Yani öve öve sattıkları koltuk takımı bir ayda şekil değiştirdi. Paramızla rezil olmamak adına hukuki yollara başvurduk, haklarından haberdar olan insanlarız nihayetinde. Tebligat ellerine ulaştığında K****** adlı çalışan tarafından ağıza alınmayacak hakaretler, saygısız, üslup bilmez tavırlarla karşılaştık. 'Görürsünüz paranızı asla alamayacaksınız' gibi asılsız söylemler, daha neler neler. Bilirkişi raporunda bizim belirtmediğimiz farklı hatalar da mevcuttu ve biz tabii ki de ücret iademizi aldık. Ama daha bitmedi, maalesef o kadar çirkinleştiler ki koltukları almak için yarım saat önceden aradılar. Biz de evde olmadığımızı, bir iki saat sonra gelirlerse alabileceklerini söyledik. Zaten bunun için saat değil, gün öncesi tarafımıza bilgi vermeleri gerekiyordu. K****** tekrar hakaretlerine, tehditlerine başladı. Koltukları teslim etmediğimiz için bizi mahkemeye vereceğini söyledi. Umarım bizim yaptığımız hataya düşmezsiniz, bu işi hakkıyla yapan firmalar varken böyle firmalarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Bu arada fatura eşim adına kesildi, zira çoğu şikayete 'sizin adınızda bir müşterimiz yok' diye cevap vermişsiniz, bu notu düşmeden geçmeyeyim.

Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Mobilya Teslimatında Yaşanan Aksaklıklar Ve İletişim Sorunları

05 Temmuz 17:02
Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Atölye Furnitu | Spotçu Mimar Aldığım Koltuk Ve Berjerde Sorunlar Bitmek Bilmiyor!

09 Mayıs 14:26

Münevver
28 Aralık 2023 23:23
Cessa Home Mobilya İşiniz Doğru Düzgün Yapın, İnsanlarla Oynamayın
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 07:30