Rossmann'dan Aldığım, Yüzümü Yara Yapan Krem Seti.

Rossmann'dan Aldığım, Yüzümü Yara Yapan Krem Seti.
26 Aralık 2023 01:00

Rossmann'dan severek aldığım, yüzümü yara yapan krem seti.
Özellikle yüz kremi lezyonlar halinde kızarıklık, leke, kaşıntı ve kabuklanma yaptı.
Göz çevresi kremi ise, göz altlarım kuru olmasına rağmen ekstra kuruttu. Rossmann'dan çok ürün kullanırım, özellikle kremler vs fakat, İlk kez bir krem böylesine üzdü beni. Israrla da yüzüme uyguladım sebep başkadır diye ama sonuç hüsran.

26 Aralık 2023 10:07 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

28 Aralık 2023 19:20

26.12.2023 tarihinde, tarafıma dönüş yapıp, bir çözüme ulaştırmadan, yarın aynı saatler'de sizi arayacağız diye söyleyip Aramadınız?.

30 Aralık 2023 18:53

Merhaba Sevtap Hanım, 30.12.2023 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Rossmann Kullandığım Krem Yüzümde Şiddetli Yan Etkilere Sebep Oldu

Nazlı
27 Nisan 2025 01:36
Rossmann Kullandığım Krem Yüzümde Şiddetli Yan Etkilere Sebep Oldu
Gülsüm sonuçtan çok memnun

Göz Altı Kremi Ciddi Alerjik Reaksiyona Sebep Oldu

Gülsüm
14 Ağustos 2025 00:55
"Mağaza şikayet yazmamın ikinci günü hemen benimle iletişim kurdu. Bana en yakın bayiye istediğim zaman gidip ürünü mağazadan başka bir ürünle değiştirebileceğimi söylediler. Hemen yazmadım çünkü yakın zamanda gitmeyecektim. Gittiğimde Mağaza görevlileri hemen ilgilendi ve yardımcı oldular. Fişim ve ürünün kutusu da yoktu elimde çünkü atmıştım ama ürünün kodundan baktılar galiba. Mağazanın ürünün arkasında olması bana güven verdi. Rossmann alışveriş için ilk tercihim olmaya devam edecek 💕"
Göz Altı Kremi Ciddi Alerjik Reaksiyona Sebep Oldu
Büşra sonuçtan çok memnun