Emine sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2024 20:58

Rossmann mağazasında kasada 4 defa onaylanmadı diyerek kartımdan çekim yapıldı. 2. Çekimden sonra hesabımdan paranın çekildiğini banka kartı olduğu için nakit ihtiyacımın olduğunu belirttim. Mobil bankacılıktan da paranının çekildiğini gösterdim. Paranın 15-20 dakika içinde yatacağını söyleyerek 2 defa daha denendi. Toplam da 4 defa 1456 TL hesabımdan çekildi. Çekilmeden önce de paranın bana şu an lazım olduğunu belirttim. Hesabımda daha fazla deneyecek para kalmayınca finansa mail atacaklarını paranın 3-7 gün içerisinde yatacağını belirttiler.
Hem ürünlerimi alamadım hem de 1456 lirama resmen el konulmuş oldu.
Belli ki kasa da bir problem var benden çekiliyor dememe rağmen hem zor durumda bırakıldım hem de paramdan oldum.
Kartımın bozuk olabileceğini söylediler. Oradan çıkıp kartı başka bir yerde sorunsuz kullandım.

18 Kasım 2024 14:06

Rossmann'da 14. İş günü olmasına rağmen iade yapılacak olan paramı hala alamadım. 4 defa yanlış çekim yapılmıştı. 1 tanesini 10 kasımda bir tanesinidr 18 Kasım (eksik şekilde 334 TL yatırılmış. 364 olması gerekiyordu) Diğer 2 iadem hala yapılmadı bile. Böyle bir rezillik olamaz

11 Kasım 2024 12:39

Rossmann'dan 27/10/2024 tarihinden yapamadığım alışveriş için 4 defa 364 TL çekilen hesabıma 10/11/2024 de bir tane iade yattı. Geri kalan 3 iademde hala yapılmadı. Gerçekten uğraşmaktan yoruldum. Paramı parça parça 10 günde bir tanesini yatırmışlar.

1731317981298.img-9985.jpg
07 Kasım 2024 13:46

07/11/2024 bankamla görüşme yaptım fakat Rossmann'dan iade talebi gelmediğini belirttiler. Resmen Rossmann parama el koydu.

06 Kasım 2024 16:06

Şikayetim üzerine yanlış çekilen 4 ödememin iadesini yaptıklarını söyleyen Rossmann bugün 10. Gün 6 iş günü olmasına rağmen bankamı aradığımda herhangi bir iade işleminin yapılmadığını söyledi. Bana müşteri hizmetlerinin verdiği bilgi 27.10.2024 şikayeti yazdığım tarihte bana iadenin yapıldığı ve bankaya bağlı olarak 7-10 iş günü beklememi belirtti. Fakat banka böyle bir şeyin olmadığı bilgisini verdi. Mağazadan hiçbir ürün olmadığım halde 1500 TL'ye yakın paramı bıraktığım mağazadan 06.11.2024 tarihi oldu ve ben paramı hala alamadım. İade işlemim bile gerçekleşmemiş. Mağaza müdürü finansa yönlendirip başka yapabileceği bir şey olmadığını söylüyor. Müşteri hizmetleri de yapacağım bir şey yok diyor. Banka para iadesi görünmüyor diyor. Sonuç olarak benim param 10 gündür yok.

1730898393709.whatsapp-image-2024-10-27-at-203631.jpg
05 Kasım 2024 13:31

Rossmann mağazasında 27.10.2024 tarihinde yanlış çekilen para (ürünlerim de verilmemişti) müşteri hizmetleri tarafından iadesinin yapıldığını ve yapacak bir şey olmöadığını söylemişti. Fakat para hala yatmadı Ziraat bankasını aradığımda herhangi bir iptal ya da iade hareketinin olmadığını belirtti. Böyle bir rezillik olamaz kendi paramı yaklaşık 10 gündür geri alamıyorum. Resmen Rossmann parama el koydu. İlk başta bu konuyu ilettiğimde de kimse yardımcı olmadı. Karşımda bilgili bir personel müdür ya da müşteri hizmetleri bulunmamaktadır.

05 Kasım 2024 13:30

27 Ekim 2024 20:49

Rossmann Bursa Nilüfer cadde mağazasında 27/10/24 tarihinde saat 19:36, kasada ürünlerimi alırken 4 defa onaylanmadı dedikleri için kartımdan çekim yapıldı. 2. Denemeden sonra kartımdan paranın çekildiğini banka kartı olduğu için nakit paraya ihtiyacımın olduğunu belirttim. 15-20 dakika içerisinden paranın geri yatacağı söylenerek kartımdan tekrar denendi. Toplamda kartımdan 1456 TL para çekildi. Hesabımda başka yeterli miktar kalmadığı için tekrar deneme yapamadılar. Bu durumda ne ürünlerimi bana verdiler ne de fazladan çektikleri paramı. Ben 1456 TL ödedim ve ürün almadan çıktım mağazadan. Bana finanasa bildireceklerini ve 3-7 gün içerisinde bana yatacağını belirttiler. Resmen parama el koyup bir de beklememe mi söylüyorlar. Hata tamamen sizden kaynaklıyken ben neden ihtiyacım olan paramdan oluyorum ve geri yatmasını bekliyorum. Mağaza müdürlerinin ilgisiz yaklaşımı ve bana ürünlerimi dahi vermeden yollamaları hiç değildi. Karımın bozuk olabileceğini de söylediler. Her zaman kullandığım kartımı oradan çıkıp başka bir yerde kullandım ve hiçbir problem yaşamadım.

rossmann-sikayeti-1.jpg
27 Ekim 2024 21:05 (Şikayetten 7 dakika sonra)
28 Ekim 2024 11:11

Hala hiçbir ürün almadığım mağazadan para mı bekliyorum. Herhangi bir ulaşan ya da bilgi veren olmuyor.

30 Ekim 2024 15:18

Merhaba 30.10.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi tamamlamış bulunuyoruz. Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi bizlerle paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz. Saygılarımızla.

30 Ekim 2024 15:36

Rossmann müşteri hizmetleri, bölge müdürlüğüne kadar konuştuğunu fakat bankaya iade yapıldığını 7 iş günü beklememi söyledi. Siz benim hangi talebimi yerine getirmiş oldunuz. Bu kadar yetkili kişiye kadar gidip sıfır çözümle bana geliyor. Bir de çözüm bulmuş gibi paranız bankaya bağlı olarak geri yatacak diyor. Hanımefendi zaten ürün vermediniz bir de param çekiliyor denemeyelim dememe rağmen deneyip 1500 yakın paramı çektiniz. O akşam mağazadan sıfır ürün alıp 1456 TL verip öyle çıktım. Yani paramı çaldınız dediğimde biz değil banka diyor. Siz benim paramı çaldınız o akşam. Ve bana kimse açıklama yapma gereği bile duymadı. Bir de yapacak bir şey yok diyorlar. Artık bu saatten sonra olmaz tabi. Çözüm sunamayan saha çalışanları ve bölge müdürü ile karşılaşmış oldum.

30 Ekim 2024 15:45

İadesinin 27.10 yapıldığını söylüyorlar. Yani alışveriş yaptığım akşam. Bana çalışan personel finansın çalışmadığı söylemişti. O yüzden şu an nasıl oluyor da o gece iadesinin yapıldığını söyleyebiliyorlar. Bölge müdürü bugün arayıp bildirmiş. Araya resmi tatil girdi ne ara nasıl yapıldı muamma. Beni idare etmeye çalışacaklarına müşteri memnuniyet yönlü olmanız gerekirdi. Aldığım ürünler indirimliydi. Tekrar aynı fiyattan verilebileceği söylenebilirdi. Özür dilenebilirdi. İndirim kuponu vs verilebilirdi. Fakat sıfır çözüm zaten benim paramdı. Şimdi sıfır ürünle mağaza da param benden alınıp 10 gün sonra bana geri verilecek (çözüm diye sunulan)

30 Ekim 2024 15:52

Sonuç olarak firmanın ne kadar müşteri yanlı olduğunu ya da olmadığını buradan anlayabilirsiniz. Bir daha asla alışveriş yapmayacağım bir mağaza oldu. Bu süreçte iade olduğu için zaten paramı da çekeli 3 gün olduğu için yapılabilecek bir şey kalmadı. Çok şükür ki hesabımda para kalmadığı için tekrar denemek istediklerinde deneyemediler. En azından daha fazla çalamamış oldular. Bu süreçte tamamen ilgisiz davranan saha çalışanları ve durumu yönetemeyen bölge müdüründen de memnuniyetsizliğimi belirtmek isterim. Tüm çevreme de mağazada yaşadığım bu problemi anlatacağımdan emin olabilirsiniz. Teşekkürler

Gökçen sonuçtan hiç memnun değil

Gökçen
08 Nisan 2025 08:38
Aynur sonuçtan memnun

07 Kasım 2024 19:53
"Sorunum şikayet girdikten sonra ertesi gün çözümlendi ancak buraya başvuracak kadar uzatmaları sıkıntılı bir durum. Baştan olması gereken durum için bu kadar uğraşmamıza gerek yoktu her yerden. Teşekkürler..."

05 Şubat 2025 16:16

Rossmann Mağazasından Üç Kez Çekilen Para İadesi Hüsranı