İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Rossmann Para İadesi Yapmadı

Rossmann Para İadesi Yapmadı
22 Aralık 2023 08:38

20.12.23 tarihinde Rossmann Caferağa -İstanbul şubesinden saç spreyi diye aldığım ürün meğerse cilde ve saça pırıltı veren bir ürünmüş. Saçı sabitleyici bir özelliği yokmuş. Ertesi gün yakın olmasından dolayı Çiftehavuzlar şubesine gidip durumu anlatıp para iadesi istediğimde B*** C** bey ürünün kullanılmış olduğunu iddia edip para iadesi yapmadığı gibi ürünü aldığım şubeye gitmemi ve müşteri ilişkilerini aramamı talep etti. Müşteri ilişkileri de B*** beyin beyanı üzerine iade alamayacaklarını söyledi. Çiftehavuzlar şubesinde rahat yürüyemediğimi ve baston kullandığımı görmelerine rağmen beni Kadıköy şubesine yönlendirmek istediler. 40 TL tutarındaki ürünü ben de mağazada bırakıp çıktım. Senelerdir Rossmann müşterisiyim. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum. Mağduriyetimin giderilmesini, benden özür dilemelerini ediyorum.

22 Aralık 2023 10:12 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba, İsmim Berrin şikayetinizi çözüm sürecinde size yardımcı olacağım. Öncelikle yaşadığınız sorunu bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Gerekli kontrolü sağlayıp, iletişim bilgileriniz üzerinden size en kısa sürede dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

30 Aralık 2023 20:08
31 Aralık 2023 11:01

Çözüme ulaşmadı. Satın alıp hiç kullanmadığım Ürünü belirttiğim gibi Rossmann 'a hediye etmiş oldum böylece. 40 TL kaybederek ben fakirleşmedim ama Rossmann itibar ve müşteri kaybetmiş oldu. Türkiye 'deki Rossmann idaresinin Almanya'nın çok gerisinde. Bilginize.

28 Ağustos 2023 10:19

Safiye
22 Ağustos 2024 07:35
Rossmann Kullanılmış Ürün Satması
Rossmann Kullanılmış Ürün Satması
Elif sonuçtan hiç memnun değil

20 Ekim 2024 10:58
Ferhat sonuçtan çok memnun