Rossmann Çorlu Şubesi Olumsuz Deneyim

Meryem
14 Şubat 2024 00:37

Tekirdağ Çorlu'daki Rossmann mağazanızdan 08.02.2024 tarihinde saat 17.15'te alışveriş yapmak için girdim. Ancak yaşadığım olumsuz deneyimden ötürü bir daha bu yere adım atmak istemiyorum. Düzenli olarak alışveriş yaptığım ve sevdiğim bu yerden üzülerek ayrıldım. İki adet makyaj malzemesi ve bir serum alarak sepete yönelirken, mağaza çalışanı tarafından durduruldum ve elime aldığım ürünleri kasaya koymak istediğini belirtti. Sebebini sorduğumda, sadece kasaya koymak istediğini ifade etti. Sepete koymak istediğimi söylediğimde ise, çalışanın tutumu karşısında rahatsız oldum. Prosedür olduğunu belirtmesine rağmen, bu durumun tüm müşterilere uygulanıp uygulanmadığını sordum ancak net bir cevap alamadım. Ürünleri alarak kasaya doğru ilerledi. Bu durum karşısında sakin kalmakta güçlük çektim ve mağazayı terk etmeyi düşündüm. Kasada da durumu sorduğumda, çalışanın prosedür olduğunu söylemesi ve açıklama yapmaması karşısında hayal kırıklığına uğradım. Ben de hizmet sektöründe çalışan biri olarak, pahalı ürünlerin güvenlik önlemleri konusunda bilgi sahibiyim ve bir rimel ile kapatıcının bu tür bir prosedüre tabi tutulmasının gereksiz olduğunu düşünüyorum. Mağazanıza bir daha adım atmayacağım. Bu tür çalışan tutumlarıyla daha fazla müşteri kaybedeceğinizi düşünüyorum.

14 Şubat 2024 11:07 (Şikayetten 10 saat sonra)
14 Şubat 2024 13:05

Merhaba Meryem Hanım,   14.02.2024 tarihinde sizinle yaptığımız görüşmede konuyla ilgili sürecinizi  tamamlayıp, çözüme ulaştırdığımızı ümit ediyoruz.   Rossmann ile ilgili deneyimlerinizi her zaman paylaşabileceğinizi belirtmek isteriz.   Saygılarımızla.

20 Aralık 2024 12:47
Özge sonuçtan çok memnun

23 Haziran 2025 15:24
"Mağaza müdürü İsa Bey aradı ve durumu düzeltmek adına açıklama yaptı, oldukça kibar ve yapıcıydı. Mağazaya geldiğimde iadeyi yapabileceklerini söyledi. Bugün gittim, mağazada ilgilenen hanımefendi de çok kibardı. İlgileri için kendilerine çok teşekkür ederim."
Rossmann Açılmamış Üründe İade Reddi Ve Kaba Davranış!

Vialand Rossmann Şubesinde Yaşamış Olduğum Saygısızlık

Almina