Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Robx R7 Robot Süpürge

23 Haziran 2023 19:18

Üründe kullanıcı hatası olmamasına rağmen, çürümeler, kopmalar, dağılmalar oldu, servise yolladım kimyasal kullanılmış dedi, ürün sadece su ile yıkandı. Üstüne bir de yenisini alırsanız sorun düzelir diyerek dalga geçer gibi cevaplar ile döndüler. Bu markadan arkadan tamamen uzak duracağım.

24 Haziran 2023 09:17 (Şikayetten 13 saat sonra)
24 Haziran 2023 09:43

Benim firmayla ne derdim olabilir ürünü talimatlarda ki gibi kullanmışım ekstra ara sıra su kabını yıkamışım (yıkamaya dair hiçbir ibare bulunmuyor), kullanıcı olarak ne yaptığımı söylüyorum kafanızca kimyasal kullanılmış diyorsunuz. Çatlak ve darbe dediğiniz zaten ürünün her yeri dökülmeye başlamış, vidalar paslanmaz değil vidaları paslanmış, kopan yerlerden kaynaklı su kabında kırılmalar meydana gelmiş. Fiziki ne hasar vereceğim, versem neden uğraşayım? Ürünün sorununu kabul etmemek için türlü bahaneler ile geliyorsunuz. Ürünü daha size göndermeden önce yenisini alırsanız sorun düzelir gibi cevaplar veriyorsunuz şikayet edeceğimi söylediğimde ürünü gönderin bir bakalım diyorsunuz zaten bahane olacağı belli bir durumdu.

24 Haziran 2023 09:53
24 Haziran 2023 10:12

Bahsettiğiniz koku toz haznede ıslandığı ve robotun toz toplama haznesine tam çekemediğinden oluşuyor çatlak ve darbe konusunda zaten düşürmüş vs olsam neden uğraşayım ürün yerde duran kendi kendine çalışan ürün gidip bir yerlere çarpıp o hasarı alıyorsa zaten ürünün sorunu. 2 ay önce ki fotoğraf konusu ben bu sorunu zaten 2 ay önce yaşamaya başladım size ulaştım daha sonra ürünle ilgilenecek fırsatım olmadı zaten mop yapmadığı için çalıştırılmadı 2 ay yattı ürün fırsatım olduğunda tekrar ulaştım tekrar ürün fotoğrafı istediniz aynı şekilde yolladım. Hafta sonu WhatsApp müşteri hattına cevap vermeyen firma şikayet varda anında cevap veriyor. Bu şekilde gerçekleri örtemezsiniz. Zaten birkaç tane şikayet durumları ürünün kalitesizliği ile alakalı gelmiş ve sizin cevaplarınız hep kullanıcı hatası olduğundan insanlar anlayacaktır. Benim üründen zaten beklentim kalmadı insanlar mağduriyet yaşamasın.

24 Haziran 2023 11:44

Hafta sonu Firmamız kapalıdır! Parfüm kokusu belirttiğiniz kokudan oluşacak bir durum değildir. Robx firması olarak müşterilerimizi mağdur etmiyoruz. Kullanıcı hatalı bir durum varsa burda firmamız suçlu olamaz kusura bakmayınız.

Sevilay
15 Mayıs 21:51

10 Şubat 2024 17:15
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 00:36
PHILIPS Ev Aletleri Robot Süpürge Şikayet
Süheyla sonuçtan hiç memnun değil

Roidmi Eve Robot Süpürgesinin Sürekli Sorun Çıkarması

Süheyla
03 Temmuz 2023 19:28
Saadet sonuçtan hiç memnun değil

Servis İlgisizliği Ve Çözüm Sunulmayan Arızalı Cihaz

Saadet