Roborock Süpürge Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

04 Kasım 2024 11:43

Merhabalar, 26.10.2024 tarihinde Trendyol üzerinden Teknosa satıcısından Roborock q revo s robot süpürge satın aldım. Cihazın şarj istasyonuna dönüşünde sıkıntı var 2 kasımdan beri müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeye çalışıyorum ne doğru düzgün cevap veren bir temsilcisi bile yok. O kadar para verip kalitesine güvenerek Roborock aldım param şu anda çöp cihazım kapalı duruyor. Ben böyle kalitesiz bir müşteri temsilciliği görmedim

profile profile profile

Yorumlar (12)

Utku

Bizde de aynı sorun oldu 10 günden sonra. Teknosa'ya götürdüm servise gönderdi. 3-4gun önce geldi sorun çözüldü. Bu sefer de kirli suyu tahliye etmiyor. Her seferinde su tepside kalıyor uyarı veriyor ben boşaltıyorum ve paspas sulu kalıyor bu yüzden

Utku

Evet kapak mandalını iyice bastırmamışım. İyi kapanmadığından hata vermiyormuş. Sizde deneyin bir. Sonucu yazarsanız sevinirim

Saime
Saime

Merhaba Utku Bey, yeni aldığım q Revo Max v robot süpürgemde bende sizin gibi kirli su tahliyesi sorununu yaşamaktayım, siz bir çözüm bulabildiniz mi? Verdiği uyarı"Temizlik haznesi dolu, su çıkışındaki tıkanıklıkları giderin " şeklinde.

Yıldız
Yıldız

Hakan
Hakan

İnternet bağlantınızı resetleyin süpürgenizide resetleyin bende de olmuştu konumda sıkıntı olduğunda deneyin düzelecektir

Ülkü

İkisini de yaptık herhangi bir düzelme olmadı. Şu anda ana merkeze gitti inceleme için

Meryem
Meryem

Bizde de benzer şikayet vardı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Biraz uzun bir süreç oldu ama yenisiyle değişim sağlanması yönünde karar çıktı.

Ülkü

1 haftadır ürün ellerinde ancak sürekli analiz sürecinde bilgi veremeyiz deyip daha sonra aramamı söylüyorlar. Hala beklemedeyim zaten müşteri hizmetlerine bağlanmak bir zulüm asla 10 dakika dan önce bağlamıyorlar. Zaten ben sormasam adını bile söylemeyecek aynı müşteri temsilcisi ile görüşüyorum. Müşteri hizmetleri ilgisiz ve hiçbir şey bilmiyorlar. Ben arayıp ürünümün hakkında bilgi istemesem hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Süreç sonunda değişim kabul edilmezse Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

Ülkü

Benimki de gitti dün ellerine ulaşmış ana bayinin bugün görüşme sonrasında yenisini talep edeceğim 1 haftalık bir cihazın bu şekilde olması saçma çünkü

Nurten
Nurten

Peki karar uygulandı mı?

Emre
Emre

Ben de de aynı sorun var

Lütfü
Lütfü

Aynı sorun vardı cihazı resetleyin kendi elinizle yuvasına yerleştirin ondan sonra çalıştırın haritalandırma yapsın gelsin sorun ortadan bitecek eğer robotta şarj bitmişse şarj aleti cihaza elektrik vermiyor geldiğini anlamadığı için bir şekilde cihaza takviye yapılması gerekebilir öyle bir durumda

Roborock S8 Robot Süpürge Şarj Olmuyor Ve Teknik Destek Bulamıyorum

26 Ağustos 2025 11:12

02 Eylül 2024 22:56
Bağdagül sonuçtan hiç memnun değil

Bağdagül
22 Ocak 2025 22:55