Halil sonuçtan hiç memnun değil

Roborock S7 Max V Arızası Servis Hakkında

03 Aralık 2023 16:53

3359794- ve 14.11.2022 tarihinde sipariş verdim. Media markadan
IMEI numarası R21EES22105251 numaralı Roborock max v süpürge aldım. 25.11.2023 tarihinde arızayı tespit ettik. 1 yıl sonra su tankında açılma oldu az miktarda summit teknik servise gönderdim. Teknik servis sağ olsun su tankının tamamen içini açmış sistemi bozmuş açılan yeri tamamen açık hale getirmiş media marktaki personele gösterdim hayretle izledik ne hale getirmişler bir de kullanım hatası diyerek iade ettiler.
Benim gönderdiğimde çalışıyordu geldiğinde makine su tankını görmüyor. Ne zorlukla alıyorsun arıza yapıyor iş yaptığını zanneden teknik servis bozarak iade ediyor.
İnsan nasıl gönderdiysek öyle gönder mahvetmeye hakkın yok. Hakkımı arayacağım. Devlet memurluğu yapmış emekli 41 yıl hizmet etmiş öğretmenim böyle servis bu işe layık değil başka ne diyeyim. Diyecek çok şey var içim şişti.
Sizlerden ricam Media Markt site sahipleri ve adı geçen servisle benim robotun çalışı hale getirsinler. Sizlerin bana yardımcı olacağınıza inanıyorum.
Servisin ADI:SUMMİT teknik servis (08503052489)
hayırlı işler diler en kısa zamanda sonuç almayı bekliyorum. Teşekkürler
i****** a***

Halil
06 Aralık 2023 00:02

Media marka gittim müşteri temsilcisi ile görüştürdüm. Ürün kesinlikle gönderdiğimden farklı geldiğini per. Yrd... İfade etti sümmit servis yetkilisine daha ne olsun benim bedava su tankını alacağını ifade ediyor, çok ayıp yakışmıyor servise hatanı kabul edip gerekeni yapsınlar acil çözüm bekliyorum. Teşekkür ederim.

Halil
18 Aralık 2023 12:24

Sonucu merak ediyorum. Hiç gelişme yok 4 hafta oldu boşuna siteye yazı şikayet gönderiyoruz. Ben işlem yapılarak sonuç alacağımı bekliyordum. Mağdur olan bizleriz. Hakkımızı suç değil lütfen ilgilenin.

Roborock Q7 Max: Yetkisiz Servis, Çözülmeyen Arıza Ve Mağduriyet

26 Mayıs 18:45

Media Markt Garanti Sorunu Ve Roborock Servis Hatası

02 Nisan 17:17
Sevim sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Saros 10 Süpürge: Sürekli Arıza, Yetersiz Servis Ve Eksik Bilgilendirme

24 Ağustos 18:30
Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Şenay
02 Eylül 2023 10:43
Roborock S6 Maxv Arızası
Roborock S6 Maxv Arızası
Bengütül sonuçtan hiç memnun değil

Bengütül
04 Aralık 2024 10:50