Roborock Q7 Max Pişmanlık.

28 Nisan 2023 12:46

4 ay önce Roborock q7 max robot süpürge aldım almaz olaydım. Sürekli pil sıcaklık hatası verip temizliği bırakıyor. Cihaz birden çevrimdışı oluyor. Süpürmeden silmeye geçiyor. Tekerinden inanılmaz değişik ses geliyor. Ne biçim cihaz üretmişsiniz keşke iade edebilsem! Konu ile ilgili lütfen tarafıma dönüş sağlayın.

profile profile profile

Recep

Teknosa dan 2 yıl önce Roborock q7 aldım satarken 2 yıl dolmadan bataryasını değişim hakkı olduğu söylendi ve +1 yıl sigorta yapıldı 2 yıl dolmadan makineyi aldığım Teknosa mağazasına götürdüm şarj değişimi talep ettim ancak makinenin kutusu olmadan işlem yapamayacaklarını zaten +1 yıl daha süreniz var bunu da kullanın bitmeye yakın getirin dediler nisan ayında götürünce Teknosa'nın garantisinin bittiği sigorta firması ile görüşmemiz gerektiği söylendi sigorta firması süpürge kırıksa kayıt açamayız inadına rağmen makineyi verilen adrese kargoladık makine bugün gerigeldi gönderdiğimizden daha da arızalanarak işlem yapıldımı (yapılmadığı çok açık) yapılmadımı herhangi bir açıklama not servis nüshası bile olmadan. Pişmanlığımı, kızgınlığımı tarif edemem tüketici bu kadar mağdur edilmez sonuç ilave garanti ile 2022 kasımda 18.129 TL ödediğim ürün çöp. Sigortam haka devam ediyor olmasına rağmen

Murat

Aynı sorunu yaşıyorum maalesef ilgi sıfır

Roborock Müşteri Hizmetleri: Saygısızca Davranış

24 Aralık 2024 16:30
Elif sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 16:22
Tüm Q7 MAX Şikayetlerini Gör