Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Max Akıllı Süpürge Memnuniyetsizliği

Begüm
23 Mart 2024 15:05

Roborock q7 max akıllı süpürge kullanıyorum. Wi-Fi şifrem değişti. Yeni şifreyi yüklediğim halde cihaz çevrimdışı. Wi-Fi sıfırlama işlemi yapıyorum. Cihaz ağına bağlanmak istiyorum. 3 aşamalı doğrulamanın 3. Aşmasında hata veriyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda destek hattına ulaşın diyor. Böyle bir hat bulamadım. WhatsApp üzerinden 7/24 destek veren bir numaraya ulaştım. Servis talebi oluşturun ve aldığınız yere ulaşın diyor. Media Markt'tan almıştım. Onlar da ürünü kendileri aracılığıyla 20 gün gibi bir sürede servise gönderip incelettireceklerini söylüyor. Ürünü aldığımdan beri farklı sorunlar yaşadım. İlk sorun Wi-Fi ye bağlanamama idi. Servisi aradığımda çözüm bulunmadı, gönderin dediler. ( 1 hafta bile kullanmamıştım oysa ki. 20 günlük ürün gönderip bekleme neden? ) Ürün zaman zaman haritayı karıştırıyor. Altındaki aparatlar kendi kendine çıkıyor. Açıkçası aldığım günden beri hiçbir şekilde memnun kalmadığım bir marka ve ürün oldu.

Begüm
05 Nisan 2024 22:17

Firma kesinlikle iletişime geçmedi. Servise yollandı, ürün geldi. Hala Wi-Fi ’yi tanıtamıyorum. Müşteri hizmetleri hizmet vermemek ve sadece servise aldığınız yer aracılığıyla gönderin demek için telefonun diğer ucunda. Uzaktan yönlendirme yapmıyorlarmış. Aldığım yer yaşadığım şehirde servis olmadığını, İstanbul’daki servise yollanmasını öneriyor. Ürünü kullanmadan sürekli çözüm bulamayan servise mi yollayacağım. Hiç kimseye önermiyorum. Satış sonrası yaşadığınız sorunların hepsi çözümsüz kalıyor maalesef.

24 Kasım 2023 14:28
Roborock Q7 Max Media Markt Servis Problemi
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Roborock Q7 Max Wi-Fi Sorunu Ve Çözülmeyen Servis Deneyimi

05 Ağustos 17:33