Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Basınçlı Yıkama Tabancası Hayal Kırıklığı

Yılmaz
21 Kasım 2024 12:21

Robo Türkiye firmasından 10.08.2023 tarihinde şarjlı basınçlı yıkama tabancası aldım ancak hafta sonu denediğimde reklamlarında gözüken basıncın 1/5’i kadar bile yapmadığını tecrübe ettim.

Şöyle ki aracımın dışını tam 1 saatte yıkadım. Halbuki reklamda 10 dakika bile sürmemekte, müşteri hizmetlerini aradığımda beni bir WhatsApp numarasına yönlendirdiler. Bu numaraya talebimi yazdım, okumalarına rağmen cevap vermiyorlar.

Ayrıca resimlerde görüldüğü üzere boruda az bir kıvrılma olduğu anda su vermeyi durduruyor, boru ile mi uğraşacağım, tabancada basınç yok arabaya iyice yaklaştırıp yıkama ile mi uğraşacağım! Kesinlikle iade etmek istiyorum. İade işlemleri için firmaya ulaşamıyorsunuz.
Tam alacaktım B***** beyin uyarısını dinliyorum ve almıyorum lütfen bütün aldığınız ürün deneyimlerinizi paylaşın bizim gibi diğer inanların kötü duruma düşmesine engel olun. Teşekkür ediyorum. B***** bey

23 Kasım 2024 11:37 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Firmamıza gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. şikayetiniz bize ulaşmış olup kısa süre içinde iletişime geçeceğiz. Robo Türkiye müşteri hizmetleri

Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Şaban
14 Şubat 2024 08:11
Koşar sonuçtan hiç memnun değil

Koşar
31 Ekim 2024 10:46
Robo Şarjlı Yıkama Tabancası Basınç Sorunu Ve İade Krizi
Ahmet sonuçtan memnun

Ahmet
09 Şubat 15:08
"20 günlük bir uğraş sonunda çağrılarım karşılık buldu. Hem kargo yetkilileri ile hem de robo şirketi çalışanları ile defalarca iletişim kurup durumu takip ettikten sonra yeniden ürün gönderimi sağlanmış oldu. Fakat şirket yetkilileri ve çalışanlarının dönüp bilgi vereceğiz demelerine rağmen hep ben aradım durumu öğrenmeye çalıştım. Müşteri hizmetleri ve temsilcileri ile alakalı bir düzenleme yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Daha hızlı ve çözümcü bir yaklaşım olmalı diye düşünüyorum. Yine de ürünüm teslim edildiği için teşekkür ederim."
Kayıp Ürün Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Özden sonuçtan hiç memnun değil

Robo Türkiye Resmi Sitesi

Özden