RKS Motosikletim İçin Parça Bekleyişi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

19 Kasım 2024 12:19

RKS SRK 250 RS model motosikletim arıza yaptı. 22.08.2024 tarihinde servise bıraktım, garanti kapsamında yapılacağını belirttiler. Garanti unsurlarında 45 iş gününde arızanın giderilerek teslim edileceği belirtiliyor fakat 60 iş gününü geçti, hâlâ parçalar gelmedi. Garanti şartlarına göre azami sürede arıza giderilip teslimi yapılmazsa para iadesi ya da motorun değişimi talebi hakkım var. Öncelikli tercihim motorun tamir edilmesiydi fakat hâlâ parçalar gelmedi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde parçalar kargoya verilmiş, cuma günü servisinizde olur diyorlar. Her görüştüğümde ürünler kargoda diyorlar ama gelen kargo yok, takip numarası istiyorum. 'Biz göremiyoruz, servis ile görüşün' diyorlar, servise soruyorum 'sistemde görünmüyor' diyor. Müşteri hizmetlerini tekrar arıyorum, 'benim yapabileceğim bir şey yok, servis ile ya da aldığınız bayi ile görüşün' diyor. RKS parça sıkıntısı olduğu gibi müşteri hizmetleri ve fabrikanın hiç umurunda değilsiniz. Bir de azarlarcasına konuşuyorlar. Ben bu sorunu mahkeme yoluyla çözeceğim artık.

profile profile profile

Murat
Murat

Bayiler motoru satana kadar... Köşeyi Dönünce seni Tanımaz... Servislerde parça olmaz ustası olmaz olsa da ustalığını yapamadığı motordan nasıl ücret alabilirim onu kovalar Türkiye'de 4 büyük markanın dışında motorsiklet binmek aldatmacadır

RKS RS400: Gösterge Paneli Arızası Ve Yedek Parça Krizi

02 Ocak 2025 13:29