05 Eylül 2023 13:06

26.08.2023 girişli 57.500 TL'ye aldığımız 5 gecelik tatili aşağıdaki sebeplerden dolayı yarıda bıraktık. Öncelikle otelin her alanını asansörden koridora yemek alanlarından havuz kenarlarına idrar kokusu sarmış durumdaydı. Gün içerisinde gereken temizliğin yapılacağını düşündük ama yapılmadı. Odamıza çıktık, (iyi ki yanımda yastık kılıfı getirmişim) otelin kılıfları kir içindeydi, banyoda lavabonun altında bulunan uzun havlu borusu pas içindeydi, tuvalet kağıdı tutucu elimizde kaldı, sifona bastığımızda ise akmaya devam ediyordu ve durdurmak için üst üste defalarca basmamız gerekiyordu, duşumuzdan neredeyse su akmıyordu diyebilirim. Misafir ilişkilerine bildirdik hemen odaya teknik ekibi yönlendirdi. Akşam odaya döndüğümüzde gördüğümüz tek değişikliğin havluların sağ taraftan sol tarafa kaydırılmış olmasıydı! İnanılır gibi değil. Misafir ilişkilerine oda değişikliği istediğimizi söyledik ve otel dolu olduğu için yardımcı olamayacağını belirtti. Ana restorana her girdiğimizde pis olduğundan terliklerimiz yerlere yapışıyordu, her şey kokmuş, her şey bayat! Havuz kenarında, plajda garson yok kimse size içecek getirmiyor her şey Self Servis! Kokteyl kimse yapmak istemiyor özellikle kötü yapılıyor bir daha istemeyin diye, çerez kuruyemiş yok, tatlı yok, dondurma varmış Rixy Kids'de gideceğimiz zaman öğrendik çünkü hiçbir yerde yazmıyor. Her şey sanki siz görmeyin bilmeyin yiyemeyin diye gizlenmiş gibi. Hamburger yedik içinden kemik çıktı. Düşündükçe sinirlerim bozuluyor! Aç kalmayalım diye a la carte alalım bari dedik fiyatı ilk 30dolar dediler. Kesinleştirmek için tekrar misafir ilişkilere gidince 40dolardan başlayıp 100dolara kadar çıktığını söylediler. ETS ile görüşüp bu otelde daha fazla kalamayacağımızı söyledik bize ş**** Hanımı yönlendirdiler (sağ olsun bizi memnun etmek için elinden geleni yaptı). Otel 9'dan 14.00e kadar kalmadığımız günlerin para iadesini yapmamak için bizi uğraştırdı en sonunda eşim şikayetçi olacağını ve bu işi basına kadar taşıyacağını söyleyince işler değişti bu sefer bize kalmamız karşılığında suit oda ve özel ikramlar teklif edildi ama tabii ki de o riske girmek istemeyip otelden ayrılacağımızı söyledik iyi ki de ayrılma kararı almışız, aynı gün ben otelde yediğim etten dolayı zehirlendim! Sabaha kadar istifra ettim, eşim misafir ilişkilere durumumu anlatıp ilaç istedi ve doktor muayenesi olmadan veremeyeceklerini söylediler. Muayene ücreti 100dolarmış. Sabah 6/7 gibi direk otelden ayrıldık.

Yiğit
Yiğit

Bu seneki fiyatını geçmiş yıllara oranla düşük bularak biraz araştırmaya başladım. Sizin yorumlarınızla nedeni belli oldu. Sayenizde buraya gitmekten kurtuldum.

20 Temmuz 2024 15:27
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Hijyen Sorunları, Güvenlik Eksikliği Ve Haksız Fiyatlandırma Nedeniyle Hayal Kırıklığı

29 Temmuz 2025 12:56

Rixos Hotels Rixos Park Belek - Hüsrana Uğradım