Musa sonuçtan hiç memnun değil

Riomi Markası Ürünün Arkasında Dur

28 Şubat 2024 19:52

Trendyol'dan Riomi marka lazer epilasyon aleti satın aldım, keşke almasaydım. Paketleme güzeldi ancak cihaz atış yapmıyordu, bu yüzden geri gönderdim fakat iadeyi kabul etmiyorlar. Ürünü geri göndereceklerini söylediler, Allah kabul etmesin. 'Garantili ürün' denilmişti ancak 700 TL onarım ücreti talep ediyorlar. Bu şirkete ulaşamıyorum bile. Lütfen bir yardım edin.

05 Mart 2024 16:24

Trendyol'dan riomi marka lazer epilasyon aleti aldım elime ulaştı lakin ürünü arızalı çıktı ürünü geri yolladılar onarmadan geri yolladılar bana ne Trendyol dan bir geri dönüş aldım ne de bu hnk elektronikten geri dönüş aldım mağduriyetimi gidermemeleri halinde yargı yoluna başvuracağım

05 Mart 2024 16:12

Trendyol'dan Riomi marka lazer epilasyon aleti aldım elime ulaştı ama cihaz atış yapmıyordu satıcı firma yolla bakalım dedi Trendyol'dan aradılar satıcı 700 TL onarım istedi garantili değil mi dedim ne arayan var ne soran Trendyol'dan mesajlarım engellendi ulaşamıyorum şikayetçiyim yarmınızı bekliyorum

28 Şubat 2024 19:50

Mağduriyetimi gidermelerini bekliyorum ya yenisini verin ya da tamir edilsin ya da

01 Haziran 2024 18:11 (Şikayetten 3 ay sonra)

Merhaba. Sizlere İvedik ile destek olacağız. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz

Eylül sonuçtan hiç memnun değil

Riomi Buz Lazer Epilasyon

Eylül
09 Ekim 2023 03:30
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Kadriye
12 Ağustos 2024 15:23
Sevinç sonuçtan hiç memnun değil

Riomi Kullanım Sonrası Ciltte Kızarıklık Oluşan Ürün

Sevinç