Güleser sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2024 14:52

N11'de Rendecioğlu Tekstil'den 25.04.2024 tarihinde eşim ve kendi adıma balık sırtı desenli tül perde satın aldım. Perdeyi daha asarken tırnağıma takılıp çorap söküğü gibi yırtıldı. Firmaya bu durumu bildirdiğimde, önce 'Beğendiğiniz bir ürün var mı?' diye cevap yazdılar. Telefonla ürünün yıkanmadığını söyleyince, kabul edemeyeceklerini belirttiler. 'Makinede iğne olabilir, o yırtmış olabilir' dediler. Bu durum kurumsal bir yaklaşım değildir. Firmayı kimseye önermiyorum.

Poyraz Halı & Koltuk Yıkama (Balçova) Stor Perde Yıkatmaya Verdim Paramparça Geldi

24 Temmuz 2023 10:19
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Balaban Art / Tablo İstanbul Düşük Hizmet Kalitesi Ve Hatanın Arkasında Durmama Örneği

18 Mayıs 2024 17:17

17 Şubat 21:57