25 Nisan 2024 17:03

2021 Renault Megane 4 model aracı 2022 Ocak ayında alımı yapılmıştır. Aracın satış fiyatına ilave yedek lastik ücret farkı ödedik. Su ana kadar lazım olmayan, ancak sonradan öğrendiğime göre 4 lastik 16 inç jant iken, yedek lastik için 15 inç jant ve lastik koyulmuş. Teknik açıdan uygun olup olmadığının yanında, ayrıca ücret ödenen jant ve lastiğe yedek lastik veya stepne diyemezsiniz. Ayrıca satılırken de bu lastiğin normal lastik olarak verileceği söylenmişti. Aracın fiyatı içinde stepnenin dahil olması, stepne boyutlarının sorgulanmasına sebep olmayacaktır. Ayrıca, aracın alımında, ücreti ödenen ürünün seçiminin de müşteriye sunulması ve hatta markasının bile müşteriye bırakılması gerekmektedir. Aracı aldığımız iki yıldan beri düzeltilemeyen radyo sıkıntısı, bagaja balık besleyecek kadar su basmalara ek bir de bu konu ile karşı karşıya kalmış durumdayız. Parası ile aldığım yedek lastik niçin kafanıza göre 15 inç oluyor da 16 inç verilmiyor. Bunu yanlışlık olarak düşünüyor ve mağduriyetin giderilmesini rica ediyorum.

25 Nisan 2024 17:54 (Şikayetten 50 dakika sonra)

Teşekkür ederim paylaşırsanız sevinirim

Ferhat

İyi günler kolay gelsin aynı sıkıntı bende de var sizin durum ne oldu Renault tarafından yedek lastik değiştirildi mi paylaşırsanız seviniriz.

Can
Can

Sanırım bununla ilgili mahkeme kararı var. Elime geçince burada paylaşırım.

Dursun sonuçtan hiç memnun değil

Renault Opsiyonlu Yedek Lastik Sorunu

Dursun
03 Mayıs 2024 12:00
Renault Opsiyonlu Yedek Lastik Sorunu
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
26 Temmuz 2023 19:19
Renault Sıfır Aracın Rot Balans Ayarının Bozuk Olması

Renault Yeni Araçta Üretim Hatası!

Gülümcan
03 Kasım 2023 17:07