Renault Reno Pişmanlık Mı

Renault Reno Pişmanlık Mı
13 Ağustos 2024 20:2931.525

2024 yılı 1. ayında Ankara Tan Oto yetkili Renault bayisinden aldığım 1.3 TCe Megane 4 Joy Comfort aracımı 8378 km kullandıktan sonra aracımın belli bir dur kalktan sonra şanzımanı şakırdayarak titrediğini, dururken de küçük devirde şakırdayarak silkindiğini fark ettim. Aracımı Tan Oto yetkili servisine götürdüm. Servis, makineye bağlandığını ve arızanın giderildiğini söyledi. Aracımda hiçbir arıza giderilmemiş olup, sorunun aynı şekilde devam ettiğini fark edip tekrar 13304 km'de tekrar gittim. Bu kez de kendilerinin oluşturduğu birkaç arıza kodu ile aracın tamir edildiğini söyleyip aracı teslim ettiler. Aynı gün araçtaki arızanın stabil olduğunu söyleyip servisle görüşme sağladım. Video isteyip ve aracı bilgisayara bağlayıp kavramanın değişmesi gerektiğini söyleyip Renault ile yazışma yaptılar. Fakat yazışma sonucunda oradaki tespit yapan hocaların araçta sorun yok demesi ile işlemimi iptal ettiler. Servis ve garanti kapsamında olan araç ile hiçbir şekilde ilgilenmeyip sadece bakıp yolluyorlar. Pişmanım, 7 aylık sıfır araç sürekli serviste ama bakan yok. Bu yapılan bence Renault'a yakışmadı. Hiçbir şekilde araçlarının arkasında durmuyorlar. Renault pişmanlık mıdır?

13 Ağustos 2024 21:12 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sürecin en kısa sürede memnuniyete dönüştürülmesi hedefimizdir. Müşterilerimizden gelen görüş ve talepler kalite standartlarımız kapsamında önemle değerlendirilmektedir. Size özel müşteri danışmanınız tarafından en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Renault MAİS Müşteri Hizmetleri

4 Eylül 2024 17:16

Renault da pişmanlıktır, Tan Oto ya gitmek de pişmanlıktır. 1.3 tce EDC aracımı 3 defa direksiyon yamuk sorunu ile götürdüm ama her seferinde rot ayarı yapıp yolladılar, hala yamuk. 2 kere stop etme şikayeti ile götürdüm, ilkinde enjeksiyon beyin programlaması yaptılar, ikincisinde arıza kodlarını silip yolladılar!

Fatih
Benzer Şikayeti Var
18 Ağustos 2024 13:54

Aynı sorun bende de var Fransa'dan parça bekleniyormuş güya. 3 aydır oyalıyorlar

Renault Megane 4'te Kronik Titreme Ve Sıçrama Sorunu

19 Ocak 2025 20:3316.706

"Renaultturkey süreçte hızlı geri dönüş sorun çözümünüz için teşekkürler ederim renaultdemirkol ve mekanik danışmanınız Türkay beye ilgi ve alakası ve hızlı sorun çözümü konusunda memnuniyetimizi belirtmek isterim"

1 Destek2 Yorum

Renault Megane Şanzıman Sorunu

17 Temmuz 2024 22:5721.324

Kasım 2023 tarihinde Atılgan Renault İstanbul yetkili servisten aldığım Megane 1.3 TCe Icon marka 2023 model aracımı 100...

Renault Megane 4 1.3 Tce Manuel Vites Ses Ve Titreşim Sorunu

30 Kasım 2023 22:2261.215

2021 model 1.3 TCE Joy paketi olan 28000 km'de ikinci el Megane aracımı 23.10.2023 tarihinde satın aldım. Aracı 15 gün k...

3 Yorum

Yusuf
Renault Kangoo 2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Renault Kangoo2017 Kronik Air Kısmının Açılması

Altay
Renault 2023 Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Renault 2023Model Austral Turbo Geri Dönüşüm Arıza Sesi Çözülmüyor!

Yekta

Öne ÇıkanKonular