Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Renault Reno Pişmanlık Mı

Renault Reno Pişmanlık Mı
13 Ağustos 2024 20:29

2024 yılı 1. ayında Ankara Tan Oto yetkili Renault bayisinden aldığım 1.3 TCe Megane 4 Joy Comfort aracımı 8378 km kullandıktan sonra aracımın belli bir dur kalktan sonra şanzımanı şakırdayarak titrediğini, dururken de küçük devirde şakırdayarak silkindiğini fark ettim. Aracımı Tan Oto yetkili servisine götürdüm. Servis, makineye bağlandığını ve arızanın giderildiğini söyledi. Aracımda hiçbir arıza giderilmemiş olup, sorunun aynı şekilde devam ettiğini fark edip tekrar 13304 km'de tekrar gittim. Bu kez de kendilerinin oluşturduğu birkaç arıza kodu ile aracın tamir edildiğini söyleyip aracı teslim ettiler. Aynı gün araçtaki arızanın stabil olduğunu söyleyip servisle görüşme sağladım. Video isteyip ve aracı bilgisayara bağlayıp kavramanın değişmesi gerektiğini söyleyip Renault ile yazışma yaptılar. Fakat yazışma sonucunda oradaki tespit yapan hocaların araçta sorun yok demesi ile işlemimi iptal ettiler. Servis ve garanti kapsamında olan araç ile hiçbir şekilde ilgilenmeyip sadece bakıp yolluyorlar. Pişmanım, 7 aylık sıfır araç sürekli serviste ama bakan yok. Bu yapılan bence Renault'a yakışmadı. Hiçbir şekilde araçlarının arkasında durmuyorlar. Renault pişmanlık mıdır?

13 Ağustos 2024 21:12 (Şikayetten 43 dakika sonra)

Emre

Renault da pişmanlıktır, Tan Oto ya gitmek de pişmanlıktır. 1.3 tce EDC aracımı 3 defa direksiyon yamuk sorunu ile götürdüm ama her seferinde rot ayarı yapıp yolladılar, hala yamuk. 2 kere stop etme şikayeti ile götürdüm, ilkinde enjeksiyon beyin programlaması yaptılar, ikincisinde arıza kodlarını silip yolladılar!

Fatih

Aynı sorun bende de var Fransa'dan parça bekleniyormuş güya. 3 aydır oyalıyorlar

Emre

Aynen öyle, 40 gün önce servis randevusu aldım, Reno diyalog dan soyad açtırdım. Multimedya açılıp kapanması sorunu da var. Fransa dan yazılım geldi onu uygulayacağız dedi. Randevuya 1 hafta kala 4-5 kere dosya sorumlusu ile görüşme talebi oluşturdum inatla aramadı, sonra bölge sorunlusuna ulaştım ve ne desin bana. Gelen yazılım sorunlu tekrar düzeltme bekliyoruz... Adamla resmen dalga geçiyorlar kaç gündür neden bunun bilgisini vermediniz dedim hala araştıracaklar...

Emrah sonuçtan memnun

Renault Megane 4'te Kronik Titreme Ve Sıçrama Sorunu

Emrah
19 Ocak 2025 20:33
"Renaultturkey süreçte hızlı geri dönüş sorun çözümünüz için teşekkürler ederim renaultdemirkol ve mekanik danışmanınız Türkay beye ilgi ve alakası ve hızlı sorun çözümü konusunda memnuniyetimizi belirtmek isterim"
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane Şanzıman Sorunu

17 Temmuz 2024 22:57
Osman sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 1.3 Tce Manuel Vites Ses Ve Titreşim Sorunu

Osman