Renault Megane'da CarPlay Bağlantı Sorunu

Renault Megane'da CarPlay Bağlantı Sorunu
20 Kasım 2024 11:17

2020 model Renault Megane Icon aracımda CarPlay bağlantı sorunu yaşıyorum. Farklı kablolar ile denememe rağmen CarPlay kurulumunu sağlayamıyorum. Aracımın sesli denetim tuşuna bastığımda aracım car Play cihazı olarak görünmüyor farklı kablolar ve farklı cihazlar ile denedim.

20 Kasım 2024 13:37 (Şikayetten 2 saat sonra)
21 Kasım 2024 19:05

Sorunum çözüldü sadece tekrar denedim ekstra bir şey yapılmadı veya firma tarafından iletişime geçilmedi

Sedat

Merhabalar aracın ekranında açma kapama tuşuna basili tutun cihaz kendini resetleyip açacak o zaman bağlanması lazım. Benim tecrübem aracın ekranında bir sorun olmuyor. Android auto da bir sıkıntı yaşanmazken Apple isletim sisteminde ne yazık ki arada güncellemeler vs sebebiyle sorun olabiliyor. Resetlediğinizde sorun ortadan kalkıyor ben en son telefon güncellemesinde bu sorunu yaşamıştım. Umarım isinize yarar.

Emre
Emre

Ben de de aynı sorun var bir çözüm bulabildiniz mi

Cihangir
18 Ekim 2024 17:53
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Renault Megane 4 CarPlay Bağlanmıyor

Fatih